Güncellemeler
9 ay
Bu ai kişiler aşırı pozitif takılıyor objektif bi tarafları yok manipüle edilsek ediliriz 😂
Güncellemeler
9 ay
Son güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim burcum aslan ben de yeni bir arkadaş ortamında akrep biriyle karşılaştım aramızda bi kimya var o yakışıklı ben güzelim arada bakışırken yakalıyorum ama farklı kültürden birisi olduğu için asla ilk adımı atmıyor. Utangaç takılıyor beni arkada görürse falan ritmime ayak uyduruyor ben konuşmaya başlarsam ilgisini belli ediyor falan ve sohbeti derin biri tam sevdiğim olay. Yeni tanıştık mesela ama bi iş yapacakken falan şapşal gibi gülümsüyoruz beceremediğimizde. Yine de bilemedim sözünde durmayan birine benziyor kendi çapında flört ermeye başladı ama çok yavaştan alıyor her şeyi.
etrafımızdakiler de biz yan yana gelince yakıştırıyorlar falan ama ben kapılmam öyle kolay kolay sizce ama nasıl tavır takınsam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslan neşeli dürüst iyimser. Akrep tam tersi kinci sır tutan hep en kötüsünü düşünen tipler.
Belki de ben hep kotulerine denk geldim.
En yakın arkadaşım akrep aslında ama kızı erkeği farklı işte her burcun ben de bilemedim
Aslında burçta değil biliyormusun insanın içindeki iyilik ve kötülükte bitiyor her şey.
Aynen öyle haklısın
Benim gibi boğa olsa elli defa sana yürümüştüm
Hiç sevemedim boğaları
Napalım düz insanız açık fikirliğiz:)
Bana hep kötü denk geldi kimisi çok tembeldi hayatta amacı yoktu kimisi de psikolojik sıkıntıları vardı ve fazla bencildi
Öyle insanları bende sevmem ya tembel nedir ya hele piskolojisi bozuk olana asla katlanamam zaten dünyaya bir defa geliyoruz
Evet 👏 Boğa erkeklerinin normalde sevdiklerine iyi baktıklarını şımarttıklarını duymuştum ilişkide karşılaşmamış olsam da düşündüm doğru mu
Evet doğru :) bide herşeyi yerinde zamanında yapmayı çok severim sende kafa dergisinin
Kafa dergisi miyim hahsksxhow sağ olasın
Hayır kötü bişeni görmedim sımarıkta delsin ben his ederim alıştım insanlara
Şımarığım derler genelde arkadaşlarım ailem ama başka özelliklerim ağır basıyor ondan hissedememişsindir
Yaşın baya büyükmüş 🫣
Senin kaçki
19
Bende dedim çocuk herhalde
19 nerede 34 nerede senin gözünde tabi çocuğumdur
Değilsin ya :)
çok cinsellik olur
Akrep denince direk cinsellik deniyor zaten 😂
evet yükseleim akrep
Güneşin ne
ikizler
Sen nasıl hayattasın birbirinden apayrı iki burç kendinle savaşıyor musun 😟