Halen şaşkınım atlatamadım olayı?

Benım bi çalıştığım eski yer vardı patronumdu kendisi ilk iş konuşmamızdan bir etkileşim başladı daha sonra ben işe felan girdim bu kişi evli bu arada ama yaşı orta yaşlar neyse daha sonrasında 2-3 hafta çalıştım beni kıskandığı ıcın çıkmamı dedi yandaki esnaflar bu güzel kızın burada ne işi var tarzında söylemlerinden sonra bu bana rica etti çıktım biz gene görüşmeye devam ettim sonra aramız açıldı 1 sene görüşmedik bundan 1 ay önce tekrar bi iş görüşmesine de denk geldik ve bu beni uygulamadan tanımamış İnstagramdan numara alırken tanıyor yine iş yine biz dedi güldü daha sonra iyidi aramız (eşiyle arası kötü boşanacak zaten çocukları olmuyor) neyse biz görüşecektik ben erteledim 1-2-3 gün daha sonra bana ilgisizsin tasak gecıyorsun felan dedi beni engelledi ve 13 gün oluyor engelimi kaldırmadı bende onun dükkanından tatlı sipariş verdim aradım orayı tatlıyı felan sordum ondan önce kuzenıme arattırdım oradaydı ben arayınca çalışan açtı büyük ihtimalle utandı diye düşünüyorum ve oğlak burcu gururlu bir karakteri var moralim bozuk onu seviyorum oda beni seviyor hissediyorum o enerjiyi alıyorum umarım kaldırır
Halen şaşkınım atlatamadım olayı?