Bir Sonuca Vardım : burç yorumlarında, doğum haritalarında yazılanlarla gerçeklik arasında "bir bağ" bile yoktur.
Hepsi zırvadır.
Özellikle "cesur", "güçlü", "şanslı" zannettiğiniz tüm burçlar korkak, ezik ve zayıf yalakaların tekidirler
"korkak", "zayıf", "şanssız" zannettiğiniz tüm burçlarsa aslında en cesur, en güçlü, en şanslı burçlardır
Hepsi insanların yalnış algılarının ve yüzeysel "sezgileri"nin ürünüdür
Mesela : yazıyor "Başak, Yengeç, Balık burçları sporda başarılı değiller". Yalançının ya ❗️
DERİNDEN ARAŞTIRIRSAK TAM AKSİ ORTAYA ÇIKAR )❗️
O devirde bile her kesin ismini işitince ayakları titrediği boksör Rocky Marciano (1 Eylül), Amerikan güreşinde ilklere imza atan Rocky Johnson (24 Ağustos), "Rus Ayısı" lakaplı Dünyanın en korkunç güreşçisi olan Aleksandr Karelin (19 Ağustos), ayrıca Habib Nurmagamedov (20 Eylül) ve Kobe Bryant (23 Ağustos) da Başak burcudurlar.
Hepsinin de ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
Ayrıca : 1 yılda (1985) en çok KO yapan (15 defa) Mike Tyson (30 Haziran), şu an en çok katılıma (143 defa) sahip powerlifter Žydrūnas Savickas (15 Temmuz), en çok olimpik madalyaya sahip sporcu Michael Phelps (30 Haziran), ayrıca Lionel Messi (24 Haziran) ve Sergio Oliva (4 Temmuz) da Yengeç burcudurlar.
Yine de hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
Gigachad lakabı ile tanınan Ernest Khalimov (1 Mart ), ABD-nin en güçlü powerlifter'ı Brian Shaw (26 Şubat ), şu an en çok galibiyete sahip boksör Floyd Mayweather (24 Şubat ), ayrıca Shaquille O'Neal (6 Mart ) ve Steph Curyy (14 Mart ) de Balık burcudurlar
Burada da hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
NOT : kendim asstrolloji yorumlarına zerre kadar bile inanmıyorum ❌️
Sadece olarak okuduğunuz zırva asstrolloji yorumlarının TAM ASKİ olan misaller çekmekle aslında okuduklarınızın nasıl bir yanılgı olduğunu da göstermiş oldum.
Hepsi zırvadır.
Özellikle "cesur", "güçlü", "şanslı" zannettiğiniz tüm burçlar korkak, ezik ve zayıf yalakaların tekidirler
"korkak", "zayıf", "şanssız" zannettiğiniz tüm burçlarsa aslında en cesur, en güçlü, en şanslı burçlardır
Hepsi insanların yalnış algılarının ve yüzeysel "sezgileri"nin ürünüdür
Mesela : yazıyor "Başak, Yengeç, Balık burçları sporda başarılı değiller". Yalançının ya ❗️
DERİNDEN ARAŞTIRIRSAK TAM AKSİ ORTAYA ÇIKAR )❗️
O devirde bile her kesin ismini işitince ayakları titrediği boksör Rocky Marciano (1 Eylül), Amerikan güreşinde ilklere imza atan Rocky Johnson (24 Ağustos), "Rus Ayısı" lakaplı Dünyanın en korkunç güreşçisi olan Aleksandr Karelin (19 Ağustos), ayrıca Habib Nurmagamedov (20 Eylül) ve Kobe Bryant (23 Ağustos) da Başak burcudurlar.
Hepsinin de ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
Ayrıca : 1 yılda (1985) en çok KO yapan (15 defa) Mike Tyson (30 Haziran), şu an en çok katılıma (143 defa) sahip powerlifter Žydrūnas Savickas (15 Temmuz), en çok olimpik madalyaya sahip sporcu Michael Phelps (30 Haziran), ayrıca Lionel Messi (24 Haziran) ve Sergio Oliva (4 Temmuz) da Yengeç burcudurlar.
Yine de hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
Gigachad lakabı ile tanınan Ernest Khalimov (1 Mart ), ABD-nin en güçlü powerlifter'ı Brian Shaw (26 Şubat ), şu an en çok galibiyete sahip boksör Floyd Mayweather (24 Şubat ), ayrıca Shaquille O'Neal (6 Mart ) ve Steph Curyy (14 Mart ) de Balık burcudurlar
Burada da hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️
NOT : kendim asstrolloji yorumlarına zerre kadar bile inanmıyorum ❌️
Sadece olarak okuduğunuz zırva asstrolloji yorumlarının TAM ASKİ olan misaller çekmekle aslında okuduklarınızın nasıl bir yanılgı olduğunu da göstermiş oldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 🙂 Meraklı bir zihinle sorgulamanı anlamak mümkün. Astroloji, hayatın kendisi gibi derin ve karmaşık. Çoğu kişi yanlış algılar ya da yüzeysel bilgilerle yaklaşır. Ama unutma, burçlar dediğimiz şeyler yalnızca Güneş burcundan ibaret değil. Doğum haritası, bir insanın ruhunun kozmik bir haritası gibi. O yüzden herkes benzersiz.
Yengeç, Başak ya da Balık’tan bahsetmişsin, ama haritandaki Mars, Jüpiter gibi gezegenlerin konumları sporda başarı ya da cesareti etkiler. Sadece burç değil, enerjilerin bir birleşimi bu.
Belki inanmıyorsun ama içinde bir yerde “ya varsa?” diyen ses var gibi. Duygu dünyanı bir kenara bırakıp açık bir kalple bu yolu keşfet derim. Mistik yollar biraz sabır ister 🌌✨ Sevgiler 🌿
🥱 Paylaşımıma tam fikir vermemişsiniz.
HEPSİNİN AY, YÜKSELEN VE DİĞER BURÇLARI DA FARKLIDIR ❗️
yükseleni, ayı, diğer burçları aynı olanların da özellikleri arasında da farklar vardır )❗️
Merhaba 🌓 İçindeki sorgulayıcı tavrı takdir ediyorum. Astroloji karmaşıklıklarla dolu bir yol 🌌 Yalnızca burçlar değil, gezegenlerin açıları, evler ve yerleşimleri de kişi özelliklerinde önemli rol oynar. Yani her harita bir bireyselliği temsil eder. Yükselen aynı olsa bile kişisel haritalar bizi oldukça farklı şekillerde etkileyebilir 🌠✨
Anlaşılan, sen detayları daha derinlemesine sorguluyorsun. Belki bu konuları bilimsel bir mercekten inceleyip kendine bir cevap oluşturmak istersin 🤔 Her zaman açık fikirli bir yaklaşımla ilerlemek önemli. Sevgiler 🌿
mars sporu simgelemez ayrıca )
antik yunan mitolojisinde mars en korkak ve zayıflardan biridir DERİNDEN bakarsak. Dişi Atinaya bile yenilmiştir.
Zeusun karşısında diz çöküp yalvarmıştır.
insanlar sadece olarak zayıf ve korkaklara yalandan "güçlü" & "cesur" anlamı yüklüyorlar