Asstrolloji yorumlarında yazılanların Gerçekliğe aykırı olduğunu gören bir tek ben miyim?

Bir Sonuca Vardım : burç yorumlarında, doğum haritalarında yazılanlarla gerçeklik arasında "bir bağ" bile yoktur.

Hepsi zırvadır.

Özellikle "cesur", "güçlü", "şanslı" zannettiğiniz tüm burçlar korkak, ezik ve zayıf yalakaların tekidirler

"korkak", "zayıf", "şanssız" zannettiğiniz tüm burçlarsa aslında en cesur, en güçlü, en şanslı burçlardır

Hepsi insanların yalnış algılarının ve yüzeysel "sezgileri"nin ürünüdür

Mesela : yazıyor "Başak, Yengeç, Balık burçları sporda başarılı değiller". Yalançının ya ❗️

DERİNDEN ARAŞTIRIRSAK TAM AKSİ ORTAYA ÇIKAR )❗️

O devirde bile her kesin ismini işitince ayakları titrediği boksör Rocky Marciano (1 Eylül), Amerikan güreşinde ilklere imza atan Rocky Johnson (24 Ağustos), "Rus Ayısı" lakaplı Dünyanın en korkunç güreşçisi olan Aleksandr Karelin (19 Ağustos), ayrıca Habib Nurmagamedov (20 Eylül) ve Kobe Bryant (23 Ağustos) da Başak burcudurlar.

Hepsinin de ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️

Ayrıca : 1 yılda (1985) en çok KO yapan (15 defa) Mike Tyson (30 Haziran), şu an en çok katılıma (143 defa) sahip powerlifter Žydrūnas Savickas (15 Temmuz), en çok olimpik madalyaya sahip sporcu Michael Phelps (30 Haziran), ayrıca Lionel Messi (24 Haziran) ve Sergio Oliva (4 Temmuz) da Yengeç burcudurlar.

Yine de hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️

Gigachad lakabı ile tanınan Ernest Khalimov (1 Mart ), ABD-nin en güçlü powerlifter'ı Brian Shaw (26 Şubat ), şu an en çok galibiyete sahip boksör Floyd Mayweather (24 Şubat ), ayrıca Shaquille O'Neal (6 Mart ) ve Steph Curyy (14 Mart ) de Balık burcudurlar

Burada da hepsinin ay, yükselen ve diğer gezegen burçları ve evleri TAMAMEN BİR-BİRLERİNDEN FARKLIDIR❗️

NOT : kendim asstrolloji yorumlarına zerre kadar bile inanmıyorum ❌️

Sadece olarak okuduğunuz zırva asstrolloji yorumlarının TAM ASKİ olan misaller çekmekle aslında okuduklarınızın nasıl bir yanılgı olduğunu da göstermiş oldum.
Asstrolloji yorumlarında yazılanların Gerçekliğe aykırı olduğunu gören bir tek ben miyim?