Yükselenin boğa demek ki haritanda juno hangi burçtaysa o burçtaki insan da partnerin olabilir marsın hangi burçtaysa o burcun özelliklerindeki erkeği hayatında istiyorsun demektir şu yazı sana yardımcı olabilir
Yükseleniniz boğa ise:
Aşkta şansınız: Başak
Olumsuz beraberlik: İkizler, Koç, Kova burçlarıyla
İletişimde can yoldaşınız: Yengeç
Sizi en fazla kızdıran: Aslan
Evlilikte: Evlilik benim için farklılıkların yarattığı çekim gücüdür, diyorsanız Akrep burcu size göredir. Yalnız şunu unutmayın, dengeyi bir kaybederseniz Akrep burcuyla evlilik bir arenadan farksızdır. Sonunda birinizden biri kaybedene kadar çatışma devam eder.
Evlilik; tutkudur, cinselliktir, heyecandır, diyorsanız Başak ve Yay burçlarıyla anlaşabilirsiniz.
Cinsellik, tutku iksiriniz: Yay
Sizi en çok anlayan: Oğlak
En iyi Arkadaşınız: Balık16 Yorumla
Yay7 ayEvet yükselenim boğa
Akrep7 ayALÇALAN BURÇ AKREP
Alçalan burcunuz Akrep ise, yoğun ve gizemli ortaklara ilgi duyuyorsunuz. İlişkide, derin bir bağ istersiniz. İdeal partneriniz, hayatı daha derinden anlamanıza yardımcı olur ve size kendinizi nasıl dönüştüreceğinizi ve zorluklarla nasıl yüzleşeceğinizi öğretir.
Bazı insanların neden tekrar tekrar aynı türden bir ilişki yaşadığını merak ediyorsanız, alçalan burç bu sorunun cevabını verebilir.
Yükselen bir Boğa olarak, istikrara değer verir ve buna ihtiyaç duyarsınız. Gerçekliğe güçlü bir şekilde bağlısınız, ancak hayatın daha gizemli yanıyla ilgili çok az deneyiminiz var.
Erken yaşamınız muhtemelen büyük travmalar ve denemeler olmadan geçti. Pragmatik, temelli bir tavır öğrendiniz ve olaylara bu şekilde yaklaşıyorsunuz.
Akrep burcundaki alçalan, günlük hayatınızı hareketlendiren ve bir şekilde büyülü olan insanlara bilinçsizce ilgi duyduğunuzu gösterir. Onların enerjisi, daha önce farkında olmadığınız bir şeydir.
Ya kendileri oldukça dramatik olabilirler ya da etraflarında dramatik şeyler olabilir, ama sizi kesinlikle konfor alanınızın dışına iterler. Bu enerji düzgün bir şekilde entegre edilmezse, eşiniz hayatınızı alt üst edebilir. Akrep söz konusu olduğunda aşırı durumlar nadir değildir.
Boğa iyi huylu bir burçtur. Buradaki yükselen, gölge tarafınızın (Akrep) sizi iyi tanımayan insanlardan gizlendiğini gösteriyor. Partneriniz bu yanınıza en aşina olanıdır. Biriyle çift olarak çalıştığınızda Akrep temaları ortaya çıkar.
Bu alçalan burç işareti, kendinizi sizin için iyi olmayan insanlarla ilişkilendirme olarak da gösterebilir. Bazen travmatik deneyimler yoluyla sizi değişmeye zorlarlar. Eğer alçalan burç hesaplama sonucu Akrep’i gösteriyorsa, en kötü durum senaryosu, kötü ortaklık yüzünden başınızın belaya girmesidir.
Akrep7 ayBoğa ve Akrep burcundaki yükselen-alçalan ekseni, para ve kaynakların ilişkinin önemli bir yönü olduğunu gösterir. Partneriniz için oradasınız ve onları destekleme ihtiyacı hissediyorsunuz çünkü Boğa sağlayıcıdır. Akrep, paylaşılan kaynakların ve başkalarının mülkiyetinin işaretidir.
Maddi düzeyde, genellikle veren sizsiniz ve alan partnerinizdir. Akrep’teki alçalan, fiziksel dünyada daha iyi gezindiğinizi, ideal partnerinizin ise varoluşun gizemli taraflarıyla daha uyumlu olduğunu gösterir.
Akrep’teki alçalan, iş söz konusu olduğunda gelecek vaat eden ortaklıklar önerebilir. Ancak, sizden faydalanan ve kendileri için gereken işi yapmayan insanlara dikkat edin.
Boğa kaynakları elde etme yeteneğine sahiptir ve Akrep onları daha güçlü bir şeye dönüştürebilir ve girişimi bir sonraki seviyeye getirebilir.
Akrep burcundaki alçalan, cinselliğinizin bastırıldığını önerebilir. Başkalarının sizden beklediği şekilde davranmanız için üzerinizde bir baskı olabilir (Boğa yükseliyor) ve bulunduğunuz ortama bağlı olarak cinselliğinizi keşfetmeniz her zaman desteklenmeyebilir.
Yaşlandıkça, kendiniz ve başkaları için güvenli bir şekilde bununla nasıl daha iyi başa çıkacağınızı öğrenirsiniz.
Bu burçtaki alçalan 7. evdeki Pluto’ya biraz benzer olabilir, ancak daha yoğundur. Mars ve Plüton’un haritanızdaki konumu da Akrep’teki 7. evi anlamak için önemlidir.
Yay7 ayAy beynim yandı dur be bi sakin 🤦♀️😱
Yay7 ay7. Ev de akrepmiş. Mars diyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayBir keresinde tanıdığım bir Akrep erkeğiyle arkadaş oldum; başta burç konusunu ciddiye almıyordum ama çevremdekiler sürekli “Akrepler derin, tutkulu ve sadık olur, seninle uyumlu olur” gibi şeyler söylüyordu. İlk başta biraz çekindim; çünkü Akreplerin yoğun ve bazen kıskanç doğasıyla başa çıkmanın zor olabileceğini düşünüyordum. Ama zamanla gördüm ki, bu kişi gerçekten derin bağ kurabiliyor, duygularını açık ve samimi bir şekilde gösteriyor ve karşılıklı güven sağlanırsa ilişki çok güçlü olabiliyor.
O deneyim bana şunu gösterdi: Akrep erkeğiyle mutlu olmak kesinlikle mümkün, ama bunun için sabır, anlayış ve açık iletişim şart. Onların tutkusu ve sadakati, ilişkiye büyük bir değer katıyor; ama aynı zamanda sınırları ve kişisel alanı korumak da önemli. Kısacası, burç bir rehber olabilir ama gerçek mutluluk, iki insanın birbirini anlama ve saygı gösterme kapasitesiyle şekilleniyor.
10 Yorumla
7 ayAslında o öyle değil balım. Alçalan burcumuz, kadersel partnerimizin veya hoşlandığımız tipte erkeklerin profilini gösterir. Sen aramasan da ona çekilirsin zaten. İlla burcu değil yükseleni, ayı olabilir ya da hiçbiridir ama karakteri yansıtıyordur onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAkrep erkeği olarak konuşayım. Trip çekemem, saygı beklerim. Saygı gösteririm. Saygısızlığa tahammülüm yoktur. Yaptığı hareketleri incelerim. Rahat tavırları varsa bir bir not ederim. Cinsel olarak olan arzularımı saklamam. Saklayan kişiyi de istemem. Bir şey istiyorsa söylemeli. Çiçek beklentileri olmamalı, zoraki hediye beklememeli. Benim gibi düşünülen değersiz bile olan hediyelerle mutlu olabilmeli. Önemli olan düşünülmektir çünkü. Film aktivitesi beraber yaşıyorsak yapmalı. Dizi bağımlısı olmamalı. En azından trdizilerinin olmasın. Daha sayarım da üşendim. Dur son olarak kendi sevdiği yemeği bana zorla yedirmemeli. Kendine göre o yemeği yapabilir. Yöresel bile olsa zoraki olarak yemeklerini yedirmek ile uğraşmamalı. İsraf etmemeli, israfa karşı olmalı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
ŞeffaflığınRitmi, alçalan burcun Akrep olduğu için sana çekici gelmesi çok doğal. 😊 Akrep erkeği; tutkulu, sezgisel ve sınırlarını test etmeyi seven bir ruha sahiptir. Fakat onun derin sularında yüzebilmek sabır ve anlayış ister.
Mutlu olmak mı? Evet, samimiyetle bağlanabilirsen bir Akrep erkeği sana derin bir sevgi sunabilir. Ama unutma, karşılıklı dürüstlük şart. Belki bu dönemde cesurca kalbini dinlersen kendi ritmini de bulabilirsin. 💫✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 7 aySeni hak eden biriyse umarım mutlu olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBenim burcum aslan ben de yeni bir arkadaş ortamında akrep biriyle karşılaştım aramızda bi kimya var o yakışıklı ben güzelim arada bakışırken yakalıyorum ama farklı kültürden birisi olduğu için asla ilk adımı atmıyor. Utangaç takılıyor beni arkada görürse falan ritmime ayak uyduruyor ben konuşmaya başlarsam ilgisini belli ediyor falan ve sohbeti derin biri tam sevdiğim olay. Yeni tanıştık mesela ama bi iş yapacakken falan şapşal gibi gülümsüyoruz beceremediğimizde. Yine de bilemedim sözünde durmayan birine benziyor kendi çapında flört ermeye başladı ama çok yavaştan alıyor her şeyi bakalım
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Ak1333 norveçte büyümüş
Akrep Burcu erkeği kadınını gerçekten prenses gibi hissettirir. Hediyeler, jestler boldur. Derin sohbetler yapabileceği birini ister.
Tek sıkıntı; ayrılması zordur. Takıntı yapar ayrılamaz. Sen terk edersen kinlenebilir.
00 Yorumla
7 ayAkrep erkeğinin özelliklerini bilmediğin için ciddiye almaman normal. İşler ciddiye bindiğinde genelde pişman etmeyecek bir burçtur ama biraz zorlardır. Burç uyumu da önemli tabii burada, herkes akreple anlaşacak diye bir kaide yok.
00 Yorumla
7 ayEklemeyi unutmuş bedelini. İç güdüleri çok güçlüdür. Rüzgar tersine dönerse minik jiletlerin uçtuğu bir kasırgaya dönüşürüz. Yani yalanı dolandırıcılığı hemen algılar fişini keser asarız panoya.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 949 cevap paylaştı.
u 7 ayÖyle miymiş? Eee benim alçalan Aslan ama kocam Akrep 27 yıldır onunlayım yanlış burçlu adamla mı evliyim şimdi 🤣🤣
21 Yorumla
Akrep7 ayZırvalıyorlar
7 ayEvet bende oğlak erkeği sevmezdim megersem oğlak erkeği ideal eşimmis😅yahu ikizlerle oğlak nasıl anlaşır ki😂ah astroloji bana aslında ruh esin yok mu demek istiyorsun
00 Yorumla
7 ayaslan sana daha uygun dur diye düşünüyorum
00 YorumlaAkrep burcuyum yükselenim de akrep tam bu yazıda ki gibiyiz hatta fazlası diye bilirim hayatınız da bir akrep Burcu erkeği olduğun da gerçek aşkın ve tutkunun ne olduğunu anlıya bilirsiniz.
00 Yorumla
m 7 ayAkrep burcu erkekler fena oluyor akılları hep belden aşağı düşünüyor ama stratejik davranmayı da sever akrep erkeği karşı tarafa hemen gerçek amacını göstermez ağına almaya çalışır
01 Yorumla
Akrep7 ayYok yav demek öyle
7 ayBurçlar benim için anlamsız ve boş, insanların hepsi aynı Duyguyu taşıyor sadece yaşantı bütün duyguları orantısini eşit tutmak için imkansız oluyor
10 Yorumlaburç inancına sahip değilim acaba bende ki bu durum beni hangi burç özelliğine sokar
15 Yorumla
Yay7 ayKova olabilirsin
Yay7 ayTahmin ettim sadece
Yay7 ayKızmadım ki 😂
7 ayAkrepler ruh hastası takıntılı şizofren oluyor hayatını altüst eder seni deli eder çünkü kendileri deli
00 YorumlaÇok kısıtlayıcı kıskanç bi burc ben anlaşamıyorum terazi burcu olarak. Sen yaydın galiba sana olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYakınından bile geçme , çok yalancı kadın budalası ve aşırı manipüleci oluyorlar. Asla suçlarını kabul etmiyorlar. İşin sonunda sen haksız kendileri haklı oluyor ve sürekli sevgili değiştiriyorlar
00 YorumlaBen mutlu degilim ki Derin sessiz kendi halinde icinde firtinalar kopan sessiz sakin biriyim ben mutlu değilken seni nasil mutlu edeyim
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 863 cevap paylaştı.
7 ayAkrep severse bi başka sever kendimden biliyorum ama herkeste bi ön yargı çok üzücü 😅 akrep tarafından bir kere sevilen o hissi her zaman arar
00 Yorumla Benim velette tam bir akrep herşeyi ile olunurmu dersen olunur fazla kıskanç tır duygusaldır kararlıdır
00 Yorumla
7 ayAkrep burcuyum ama aklım fikrim uckurumda değil... eger olsaydı iliskim olurdu... burçlara inanmayın dogru çıkmıyor
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 611 cevap paylaştı.
7 ayYani bilemedim ki ablam onlar tehlikeli olur bence ya
05 Yorumla
Yay7 ayHem tehlike hem ciddiye alınmayacak gibiler
Başak7 ayBen bir başak olarak bütün burçlara karşıyım 🤭🤭
Başak7 ayÖyle valla haklısın ablam
Yay7 ay😂
Başak7 ay😂😂😂
Yani mutluluğun veya iyi kötü davranmanın bence burçlarla alakası yok
10 Yorumla
7 aymücadeleci, çocuksu ruhu canlı, hiperaktif, güvenilir bu kadarını biliyorum
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı. Nasipte ne varsa o olur artık akrep mi yoksa yelkovan mı bilmiyorum
12 Yorumla
Başak7 ayOrta yaş şakaları smsmsmms
Gizli Üye(25-29)7 aySevince çok güzel, çok tutkulu seviyorlar. Kolay kolay pes etmiyorlar. Ben seviyorum akrep erkeklerini
20 YorumlaBen akrep burcuyum. Tavsiyem uzak dur. Hayatında görüp gördüğüm güne lanet olsun diyeceğin burç.
02 Yorumla
Terazi7 ayNiye öyle diyorsunuz ki
Akrep burcunun iceberg tarafını görmedin galiba 😃 çekilmezz bulaşma
00 YorumlaAkrep erkeği ile olup olmayacağını bilmeden olmam lazımmış demen
00 Yorumla
7 ayBurçlara bakma, aldanma. Sağlıklı ilişkiler nasıl kurulur onu öğren. Ona göre yol izle.
00 Yorumla
7 ayBunun burca dayandırılmasını doğru bulmuyorum ya 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÖyle bir şey yok. p astrolojik olarak senin güneşin onun Venüs’ü ya da senin güneşin onun 12. Evinde olsa da olur. İlla orada yazan olacak diye bir şey yok :)
00 Yorumla
7 aySalla gitsin onları Bebeğim ne varsa boğalarda var 34 bedenli isen bul beni kelebeğim 🤪
00 Yorumla
7 ayBence balıkla olman lazım ya napacan akrep adamı
02 Yorumla
Başak7 ayKendinden mi bahsediyorsun skksksks
Balık7 ay@Afrodit710 ehrm olamazmı yani. d
7 ayHayatın kayar serefsiz adiii yalancıların hepsi o burç.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 927 cevap paylaştı. Ben genelde akrep burçlarından birazcık uzak duruyorum
00 Yorumla
7 ayBencede ciddiye alma. Aşırı derece umursamaz ve inat bir yanları vardır.
00 Yorumla
7 ayAkrebi bilmem ama millet öküzlerle mutlu oluyor.
01 Yorumla
Başak7 ayPuhahahaha
Burç saçmalığını boş ver seni gerçekten mutlu edebilecek ve hak eden biriyle ol
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yay yükselen boğaları başak ve ikizler çekiyor. Akrebi özgüvensiz bulursun uğraşaman.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı.
s 7 ayAkılları fikirleri cinsellikte oluyormuş. Öyle duymuştum.. 🙄😂
01 Yorumla
7 ayBaşımıza birde alçalan burç çıkarmayın kafamız karışıyo
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 7 ayBiri burca göre ilişki peşinde ise bı yerde kendini atsın ya da bize uzak olsun
00 Yorumla
7 ayBurçlar belirleyici değil karakter, zekâ, adamlık öncelikli.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayOlunmaz akrep burcu cinsellik erkeğidir onla duygusal bir şeyler yasayamazsin.
20 Yorumla
7 ayUzak dur en son konuştuğum akrepti özguvensız yalancı inkarcı ve hep bel altı düşünen birisiydı
11 Yorumla
Yay7 ayEn son dediğin doğru
Gizli Üye(30-35)7 ayYükselenin nedir.
İnsanlar yükselen burcuna daha yatkın oluyor00 YorumlaSürekli bir seks muhabbeti olur. Akrep kadını ile olur ama erkeği için bir kadın asla akrep erkeğiyle olmamalı. Ters bir burçtur.
00 Yorumla
7 ayMutluluk, overrated bir şeydir, kişisel gelişim kitaplarına falan para vermeyin yaşa gitsin arkana bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAkrep = takinti..
Seni severse ciddi manada deger verir, sadakatli davranir. Ve sezgileri cok gucludur. Aldatma, yalan soyleme vb seyleri direkt anlar.
10 Yorumla
7 ayBir akrep hayatımı mahvetti, deneme derim bence duygularınla oynarlar
00 Yorumla
7 ayburca değil, nasıl biri olduğuna bak. burçtan bir şey çıkaramazsın.
00 YorumlaSürekli alttan almayı göze alıyorsan akrep burcu erkeği sana göre:)))
00 YorumlaBen akrep burcuyum 26 ekim doğum günüm. İstersen bi tanışalım
00 Yorumla
7 ayAkrep erkeğiyim yanında olduğunu hissetir sadece mezara kadar yolu var ilişkinizin
00 Yorumla
7 aybabamda bundan cok sıkıntılıra sınsıler bide cok masumu oynuyorlar
00 Yorumla
7 ayKimisi mutlu olur kimisi olmaz
05 Yorumla
Oğlak7 aySenin pek mutlu olabileceğini sanmıyorum
Yay7 ayBen de
Oğlak7 ayAlçalan burç da mı varmış yaa 😀😀
Yay7 ayEvet
Oğlak7 ayVay be ilginç
Balık erkeği verelim olmaz mı 😄
00 Yorumla