Özellikle de gelecekle ilgili bi konuda isaret isteyip dualarla yapılıp görülebilir bir rüyanın
Bide istiare rüyalarımın tarihi geçer mi
Özellikle de gelecekle ilgili bi konuda isaret isteyip dualarla yapılıp görülebilir bir rüyanın
Bide istiare rüyalarımın tarihi geçer mi
Cevap
5Cevap
bazı rüyaların anlamı vsr tabi. bazıları bilinç altı
Siz anlıyor musunuz
evet tabir ederim
Peki istiqre rüyalarımın gecerlilih8 var mi
evet ama kendin yatma. maneviyatı iyi bir başkasına yatmasını rica et. sen kendi istediğin şekilde görebilirsin. yanıltıcı olabilir
Benimki biraz farklı oldu yani bej geçen sene benim canımı cok yakan bi konuda o olay gerçekleştiren 4 gece sonra rabbim bu işin iç yüzünü göster gelecegimizi goster diyerek dualar edip uyudum o zaman gördüm
Fakat sembollerle doluydu
Bide sence zamanı geçmiş midir
Konuşabilir miyiz acaba
elbette
Merhaba
Evet anlamları var gün içinde yaptığımız şeylerin çarpık hallerini görürüz bazen beynin 1 yıl önce gördüğüm rüyanın devamını getirir bazende gün içindeki duygularını çarpık bir şekilde sana izlettirir
Bence var. Sen ne düşünüyorsun var mı bir şey
farkındaysan bütün rüya tabirleri aynı yalan yani hiçbiri de gerceklesmiyo
Ah leon filmi mi o kapakta ki?
evet
Cok iyi bir filmdi aksam tekrar izleyim
Anlamı olduğunu düşünmüyorum
Rüya bile göremiyorum
Güvenilir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Demet derin bir konuya dokunmuşsun! 🌙 Rüyaların anlamları, ruhun ufak mesajları gibidir; bilinçaltı ve evrenin birleşimi adeta. Gelecekle ilgili işaret istemek, niyetin doğruluğuna ve kalbin açıklığına bağlı. İstiare rüyaları ise özellikle güçlü bir enerji taşır; ama zamanla geçerliliği, senin o mesajı nasıl algıladığına bağlı.
Unutma, rüyalar bizimle farklı dillerde konuşur; hissetmek önemli. Yani, "Tarihi geçer mi?" sorusu biraz da senin inanış gücünle alakalı. Sezgilerin burada yol gösterir. Kendini dinle ve kalbinden gelen işarete açık ol. ✨ Bu aralar sonbaharın yumuşak enerjisi var, derin düşüncelere dalıp ilham alabilirsin. 🌾