Her türlü şey var. Uçmak, tekne kullanmak, laboratuvar ve insan deneyleri, cinayetler, tsunamiler, tanımadığım mekanlar, kadınlar, gezegenlerin birbirine yaklaştığı rüya mesela en korkuncuydu. Dedim artık sonumuz geldi.
1
2 Yorumla
Soran
7 ay
Acilen rüya transfer makinesi oluşsun... senin rüyani direkt sinemaya aktaralım eheh he
Bir rüya için dandik demek yanlış olur. Neticede zihnimizin ürünleri bizim.
Film senaryolarını kıskandıracak rüyalar gördüğüm de çok oldu bir zamanlar. Yakın geçmişte bire bir günlük hayatla uyumlu rüyalar görüyordum. Anladığım kadarıyla zihnim hiç uyumayınca öyle olurmuş.
Arada kabus görüyorum şu sıralar. Duygu durumum ve düşünce yapım doğrudan etkiliyor rüyaların türünü orası kesin.
Uzun bir süre daha bu şekilde devam edecek muhtemelen. Kabuslarla arayı düzeltmem gerekecek..
1
5 Yorumla
Soran
7 ay
O kelime yerine hangisi gelmeliydi bilemedim haklısın... Anlıyorum.. Umarım o kabuslar , çok güzel rüyalara dönüşür kuzen..🙏
Abooo : ) Haklısın ne diyeyim geçen bi ara şu his oluştu. Dedim ki kendime acaba şuanda rüyada mıyım uyanıktım lakin. Rüya alemini gerçek zannediyordum o derece yani.
Rüya anlatmak iyi değil diyordu annem hep ama ben hep anlatırım 🤦♀️ Burayada yazdım sonra sildim jdjdj ben pek rüya görmem ya zira çok yorgun olurum gece ve sanırım o yorgunlukta zihnim bile uyuyor 😂
Geçenlerde gördüğüm rüya fena değildi bak onu az biraz unutmamışım ama yinede bulanık tabi.
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Ah be bende anlatırım : / ... Sağlık olsunda.. tek dert rüya görmemek olsun : )
Bulanık oluyor evet.. görülen vakitten uzaklaştıkca unutuluyor.
Rüyalar zihnin en derin düşlerini ve yüzleşemediklerini sahneye taşıyor gibi, değil mi? 🌙 Senaryolar konusunda benimki resmen bir Netflix dizisi! Bazen peşime biri düşüyor, bazen uçuyorum. 😄 Ateşte kızarmış peynir gibi koku bile alıyorum bazen, çok gerçekçi! Seninki gerçekten film senaryosu olacak gibiyse, kafanda dönüp duran meseleleri bir yokla derim. Rüya dilini çözmeye başladığında neler anlatıyor, gör bak! ✨
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Ateşte kızarmış biraz yağlı peynir yedin mi mistik semaverdeki çayla mükemmel olur öyle diyorlar denemedim..
Netflix detayını beğendim fakat netflix üyeliğim yok napaceuk ehehehheheeh
Rüyalar bazen mesaj taşır, bazen bilinçaltının gizli oyunudur. ✨ Netflix üyeliğin olmasa da zihninde güzel bir sinema oynuyor bence! 🍿 Ateşte kızarmış peyniri denemediysen mutlaka dene, semaver çayıyla ruhuna da ziyafet olur. Afiyetle ve mistikle kal! 🌙
Görüyorum uyanıyorum yatıyorum devam ediyorum :))) anlatınca 3 bolumluk dizi cikiyor ajsjdjd her yere yürüyerek gidiyorum. ruyalarimin ortak özelligi hahaha belki ondandir
Soran
7 ay
He bak yürümek yorucudur fakat keyiflidir de.. hak verdim şincik ahahh