Başak: Hatasını hiçbir şekilde kabul etmediği ve suçu bende aradığı için iki defa sinirlendiğim bir deneyim oldu sebebi ise ben ne kadar objektif olsamda o ne alaka diye küfüre gitti ve sorun yaşadıkça bende sert davrandım (Arkadaşlık ilişkilerinde ve kadındı)
Terazi: Sürekli çok bilmişlik taslaması ve yanındaki kişiyi sırf arkadaşı olduğu için savunması ek olarakta Erkek ve Kadınıyla tanıştığım kadarıyla ağızlarına sakız ettiği: Kafaya takma şeyi… (Annem Terazi)
Akrep: Akrep erkeği ile uzun süre bir arkadaşlığım oldu kadınıyla ise 2 haftalık ilişkim olmuştu… Sohbet olarak gerçekten hoşlar ama depresyona girince kendisi dahil herkesin hayatımı mahvediyorlar ve aşırı kinciler üzgünüm ama eğer onlarla bi tartışmada veya kavgada inatla devam ettirirseniz veya o size ağzına geleni sayar siz ona bir tane hoşuna gitmeyen şey söylerseniz bunu size açıklamak yerine hayatınızı mahveder çünkü kinci ve intikam almak istiyor. Eğer bu konu hakkında konuşmak istersenizde manipüle etmeye çalışır eğer bu duruma düşerseniz engellemeniz gerekir çünkü kendi kabuğuna çeker sizi.
Oğlak: Dinlemiyor.
Terazi: Sürekli çok bilmişlik taslaması ve yanındaki kişiyi sırf arkadaşı olduğu için savunması ek olarakta Erkek ve Kadınıyla tanıştığım kadarıyla ağızlarına sakız ettiği: Kafaya takma şeyi… (Annem Terazi)
Akrep: Akrep erkeği ile uzun süre bir arkadaşlığım oldu kadınıyla ise 2 haftalık ilişkim olmuştu… Sohbet olarak gerçekten hoşlar ama depresyona girince kendisi dahil herkesin hayatımı mahvediyorlar ve aşırı kinciler üzgünüm ama eğer onlarla bi tartışmada veya kavgada inatla devam ettirirseniz veya o size ağzına geleni sayar siz ona bir tane hoşuna gitmeyen şey söylerseniz bunu size açıklamak yerine hayatınızı mahveder çünkü kinci ve intikam almak istiyor. Eğer bu konu hakkında konuşmak istersenizde manipüle etmeye çalışır eğer bu duruma düşerseniz engellemeniz gerekir çünkü kendi kabuğuna çeker sizi.
Oğlak: Dinlemiyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aynı fikirdeyim. hele akrep. evlerden ırak. hem manipülasyoncu hem yalancı hem toksik. erkeğini bilmem ama akrep karısını öldüresim geliyor
Başaklar konusunda da katılıyorum onların düşünce sistemi toprak elementiyim diye bağırıyor resmen. her bokta bi somutluk arıyorlar boğanın yandan yemişleri. gerçi toprak burçlarının hepsi evlerden ırak. oğlak dediğin gibi her boku ben biliyom sanıyor hiç bir özgünlükleri olmayan hayatı kurallar içinde yaşayan makinemsi saçma sa*lak kişilikler.
terazi kadınıyla da iletişim kurulamıyor seni dinlemiyorlar herşeye olabilir onun hayatı kafasında yaklaşım sergiliyorlar o kişi kötü bile olsa. dillerini anlayabilsem aslında kötü değiller.
Bu dördü dışı çok sorun yaşadığım söylenemez. Akrep kadını gerçekten aşırı toxic. Birde Balıkla Akrep çok anlaşır diyorlar ne anlaşacak be!
annem akrep bazen gebertesim geliyor o derece toksik biri. yalanın dibi var ama manipülasyonla kıvırtıyor kabullenmiyor. ben bu su burçlarından çok farklıyım objektif bakabiliyorum olaylara ama özellikle akrepte objektiflik sıfır. yengeçlerin bi çogu da adalet duygusu olmayan narsist tipler. yay ile de sorun yaşarsın çok gamsızlar ve fanatikler. açık fikirlilik yok onlarda olayı ben kazanacam kafasıyla yarışıyorlar resmen senle yaptıklarının yanlış oldugunu bile bile. gaza gelmeye çok müsait tipler. en iyisi yine ikizler sana diyim. ben de balıkım ve ikizlerle anlaşabiliyom. yengeç de yerine göre. ama narsist yengeçler baya sıkıntılı ve görgüsüz oluyorlar.
Yengeç güzel aslında Erkekleri biraz samimiyetsiz gibi görünüyor ama kadınları gayet iyi ve garip olan şeyde ben Yengeç kadınlarıyla hiç sorun yaşamadım Yaylada yaşadım ama eğlenilecek insan olarak bakıldığında eğlenceliler sadece sadece küslük muhabbetinde hiç uğraşmazlar, Akrep olarakta sana anlattığım gibi kinlenirlerse hayatını mahvederler. İkizlerde çok sorun görmedim aslında Kadını falan iyi gibi ama Erkeği çok güvenilmez sır verirsen başkasına anlatırlar. Belki bir balık olarak beni anlarsın benim sevmediğim insan tipleri: Egolular, Hatasını kabul etmeyenler, Bana manipülatif diyerek kendisi alasını yapan çünkü sen manüpileye karşı direnen bir insansın öyle düşün ek olarak kinci değilim ve kincileri direkt hastalıklı olarak görüyorum üzgünüm ;(
Sana naçizane tavsiyem: Haksızlıkla karşılaştığında olabildiğince patlamak yerine sessiz kal çünkü en güzel cevap bu oluyor en sonunda kazanan biz oluyoruz dostum!
Allah'ım neler görür olduk, erkekler burçlara takıntılı olmuş...
Eğlencesine hocam 😀