https://hizliresim.com/t8z5fjc ,
bakın bakalım asasasasassasa attım hahah
Cevap
6Cevap
Fincanına baktım detayları inceledim ilk resimde resmen bir surat duruyor sen de fark ettin mi bilmiyorum
Ben anlamam ki
Öncelikle telvelerine baktığımda hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu görüyorum bu aralar biraz mutsuzsun aslında pozitif bir insansın hayat dolusun bu gibi durumlarda ister istemez üzülüyorsun aşk hayatında biraz karışık çok düzenli değil bir de çevrende senin dedikodunu yapıyorlar gibi hissediyorsun evet doğru yapıyorlar ve seni tanıyanlar sen tam olarak kim olduğunu bilmiyorsun ama hissediyorsun buraya kadar nasıl
İyi guzel
Rüyaların var tabii ki herkes Rüya görür ama bu ara gördüğün rüyaların etkisinde uyanıyorsun ve bazılarında hatırlayamıyorsun Arkadaş ortamında sevilen bir karaktersin fakat seni çekemeyen bir kız var ona dikkat et onun dışında klasik bir haberin var yolların var ikisi kapalı biri açık Bir de hane halkını sevindirecek bir haber alacaksınız o da seni ziyadesiyle mutlu edecek son olarak kadere inanıyorsun inançlı bir insansın güçlüsün karakter olarak yenilgiyi kabul etmiyorsun benim gibi de bir özelliğin var sevdin mi tam seviyorsun sildin mi bir kalemde. Karakter analizi ve fal bir arada umarım seni memnun etmişimdir
Teşekkürler dostum harikasın eyw
Çok saol 💎💎
Ciddi misiniz?
Yazdım size
Abi rica etsem bana da bakar mısınn
@Uzumlu1kek olur ama ben sena yazarım
Olurr🥺teşekkür ederim
Bilmem. Ege şivesi görünce geldim. 😅
Başleyom; Gıııı saa 3 vakte kadaa kısmet görüneyo. Ben diyem 3 gün sen de 3 hafta. böyle ne bilem iyi şeyle seni bekleyo 🤣
Sen niye hiç rahat durmuyon reis
Ne oldu ki
Geldim iste bacimmmm
Biliyon mu gı hakket
Bilmiyom askim sadece baci destegimle geldim hahahahah
Nasıl yani
Beni takip eder misin
Hahah ben kahve icmeye geldim yaniii
Edeyim tabikii
Teşekkürler ☺️
Rica ederimmm 💖
Merhaba ben çok iyi anlıyorum
Gönder gelsin fincanına bakalım
Sonra olur anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Renalzey, kahve falı meraklısıysan doğru yerdesin! 🌟 Kahve falına dair mistik bir şey söylemeden önce, bence sen iç sesine kulak vermelisin çünkü kahve falı aslında zaten bir rehberlik işareti. Küçük sırlar ve sezgiler birleşince kendini bulursun.
Ama unutma, kahve falından çok ruhunun ne söylediği önemli. 😉 İçinden geçen bir soru ya da his varsa paylaş, enerjine göre bir yönlendirme yapayım. 🧿✨