Fatihi aşeriyorum ama yine kaybettim çok saçma davrandım ne yapacağım ben Lütfen fikir verir misiniz?

En son çok sevdiğim için saçma sapan davrandım kaybettim. Bir kaç kere yanına bakımsız gittim orada kaybettim. Birde aşık olduğunuz insanın yanında siz hiç özgür rahat konuşabiliyor musunuz? Çok araştırdım kişisel gelişim videolarından kitaplarından olsun konuşamazmışsın. Birde o kadar dikkatli davrandım ki sanki 17 yıldır aşık oldum kişinin yanında değilimde 😢 iş görüşmesinde gibi. Ama olmadı dikkatli davrandıkça daha çok pot kırdım. Birde ben yengeç burcuyum ♋️ ne yazık ki. Hayatta en nefret ettiğim şey yengeç burcu olmak. Yine annesi gibi davrandım. Fatura parasını başka bişi için harcamış gittim faturasını ödedim. Bir sürü harcama yaptım onun için annesi oldum işte. Ve bir sürüde hata küçük Küçük hatalar ama karşıda ki sevmeyince ona çok büyük hatalar gibi geldi ona. 6 bin lira harcadım ona olan benim 6 bin lirama oldu ya Zaten işte bulamıyorum. HER YERDEN ENGELLEYEN FATİHE NASIL ULAŞABİLİRİM? LÜTFEN YARDIMCI olur musunuz?
Fatihi aşeriyorum ama yine kaybettim çok saçma davrandım ne yapacağım ben Lütfen fikir verir misiniz?