Rüyamda ölmüş insanlar gördüm,(mezarlık) hepsine “Allah rahmet eylesin” diyordum.
Asılmış pantolonlar gördüm.(mezarlıkdakı ölülerinmiş)
Ben de sanki birisi ölmüş gibi elimde ki pantolonu asiyordum. Sonra biri kulağıma fısıldadı ve dedi ki:“Bak, orada bir pantolon var… (çirkli pantolonu gösterdi) onun bir hikayesi var.”Ne dedim? O pantolona sahibi kötu madinmis oglu gelip uzuluyor herdefa baktiginda. Ben de kendi astgm pantolonu düzeltmeye çalışıyordum. Sonra arkadan mezarlıktan sesler gelmeye başladı. Korktum ve kaçtım ama çok büyük bir korku değildi. Aşağıda yaşlı bir teyze gördüm, biri ölmüş diye ona rahmet diliyordu. Ben de onunla birlikte “Allah rahmet eylesin” dedim. Teyze “O kişi 13 yıldır ölü” dedi.
Ben isə “Ben 10 yıl öldümmü dedim öldümü dedim anlamadim.
Asılmış pantolonlar gördüm.(mezarlıkdakı ölülerinmiş)
Ben de sanki birisi ölmüş gibi elimde ki pantolonu asiyordum. Sonra biri kulağıma fısıldadı ve dedi ki:“Bak, orada bir pantolon var… (çirkli pantolonu gösterdi) onun bir hikayesi var.”Ne dedim? O pantolona sahibi kötu madinmis oglu gelip uzuluyor herdefa baktiginda. Ben de kendi astgm pantolonu düzeltmeye çalışıyordum. Sonra arkadan mezarlıktan sesler gelmeye başladı. Korktum ve kaçtım ama çok büyük bir korku değildi. Aşağıda yaşlı bir teyze gördüm, biri ölmüş diye ona rahmet diliyordu. Ben de onunla birlikte “Allah rahmet eylesin” dedim. Teyze “O kişi 13 yıldır ölü” dedi.
Ben isə “Ben 10 yıl öldümmü dedim öldümü dedim anlamadim.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani aslinda sana tafsiyem bir not defteri tutman ve meditasyon yaparak kendini tanima dugularşni hayal dünyani neyden korkuyorsun bunlari öğrenmen gerek kimsede sana yardim etmez yorumlayamaz bunlar insanlari kandirmak için yalanlar ama sen yorumkayabilirsin
Ben bişeyler anladımda , sadece insanlarnda düşüncelerini mrk etdim.
Bekle analiz edim
Sorunlarinla hayata başa çikmaya çalişiyorsun ne yaparsan yap eline yüzüne bulaştiriyorsun birşeyleri tamamen anlamiyorsun ve insalarin bazilarini dinliyorsunn
Bu rüyayi gormeden önce biraz kötüydüm. İhlas suresini okudum. Uyumaya çalsdm. Kendime seni uzenleri hayatndan ckar falan dedim bohle ruya gordum
Oooo tamam sen frekans değişikliğine girdin şu an duygularinla yüzleşiyorsun bu arada yaptiğin şeye devam et bu bende de olur mesela hayatim çok karmaşanin içindedir meditasyon yaparim o gün çok kötü rüya görürüm ve o rüya o kadar nettki inanilmaz gözlerim 20 x görüyordu ve korkmana gerek yok şu an ve bianlik temiz bir ruha geçtiğin için rüyandan ariniyorsun ama her zaman ihlas süresi dualari hayatina koy seni üzenleride çikar ruhun frekansin yildizin yükseleçek
Bence rüyani herkese anlatma bu şekilde olumsuz etkisi olur derler rüyada boş bı rüyaya benzemiyor anlamı var sanirim
Hmm kötü birsey olur diorsun yanu
Rüya yorumlama açısından çok iyi değilim nsjsjs ama evet galiba olumsuz bir rüya
Bilinçaltıyla alakalı bir durum bazen yaşadığımız olumsuz şeyler böyle rüyalara sebep olabiliyor
Senin içindeki çocuk ölmüş
Cümle kalbime dokundu nerden bu fikre vardınız?
13 yıl önce bişey yaşamış olabilir misin
Simdi hesapladim 2012 oluyor 2025den 13cikinca. Annem babam bosandi o yil
Bence o zaman etkilemiş seni sende tam o zamanı rüyanda görmüşsun 13 yıl önce içindeki çocuk öldü tarzı bence
Hm 13yil once öldu kadn dedi. Bnde 10yil once öldüm mü diyorum yoksa öldü diyorum teyzeye elimde psntolon vardi asdim temiz
Takma güzelim sadece psikolojini etkileniş bişey seni etkilemesine izin verme böyle şeylerin hayatını yaşamaya devam et
Benim yorumlamama göre Toprak seni çağırıyor
Hmm