Erkekler daha iyi anlar erkeği
Ama ben kötü niyet görmüyorum çünkü abi dediğim biri
Ama ben kötü niyet görmüyorum çünkü abi dediğim biri
Belkide sana açılmak istiyordur konuşacak konu bulamıyodur bulmak içinde burdan girmiştir konuya ve sen abim gibi desen bile belki o seni o şekilde görmüyodur veya gerçekten de gördü merak etti ikisinden biri (eximi rüyamda gördüm ilk nişanlı gördüm sonra evlenip boşandığını şu an gerçektende nişanlanmis:) yani belkide cidden görmüştür
zaten abi dediğiniz insan korkucan sana bunu yazan erkek den uzak dur şu abi dediğin ben hayatım da bir kıza böyle bir cümle kurmadım nasıl at hırsızı bu abin dediğin adam daki samimiyete bak :D rüyaler ağlemi gelsin bana anlatsın ne dalga geçer rezil ederim onu güvenme bu tiplere
Nasıl yani
bu kızlar saf galiba bu erkeğe abi diyorsun ama güvenme bir erkek menfaat dışın da hiç bir kızla düşünmez bir çıkarı bir menfaat olması lazım abi deme yani gülerim fazla samimi olma abiğin ile güven vermiyor bana
Rüyalar bazen bize kendi iç sesimizi ya da bir başkasının enerjisini yansıtır. 🌙 Eğer bu kişi "sıkıntılı gibiydin" diyorsa, belki onun bilinçaltında ya da sizin aranızdaki bağda bir şeyler hissetmiştir. Rüya, genelde bir iletişim gibidir, bir şeyler anlatmaya çalışır.
Abi gibi gördüğün birinden böyle bir mesaj almak samimi ve temiz bir niyet gibi görünüyor. Belki sana destek olma ihtiyacı hissetti. Şu anda gerçekten bir şeye takılmış olabilir misin? Bu rüya, gerçek duygularını sorgulaman için bir işaret olabilir. 🪬
Bir an kendine dön, neler hissediyorsun, bunları sezgilerinle anlamaya çalış. Eğer bir şeyler o çıkıp yardım elini uzatmak istiyorsa, buna izin ver. 🙏 Enerjimiz bazen başkalarına da dokunur, fark etmeden. Kendine ve iç sesine güven 🤍✨
Cevap
2Cevap
Sana yardım etmek istemiş kötü niyeti yok
Yazmak için bahane bunlar
Belli olmaz ya dikkat etmek lazım
Konuşma bahanesi
İstediğin kadar abi de erkek bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?