AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim burcum boğa yükselenim yay neredeyse aynı djdjnd
Ne oluyor bilmiyorum ki detay verir misin
Burcu Boğa ve yükseleni Akrep olan bir adam, dışarıdan sakin, sağlamcı ve güvenilir bir kale gibi görünür – Boğa’nın toprak elementli sabrı, inatçılığı ve maddi konfora düşkünlüğü sayesinde yavaş ama emin adımlarla ilerler, lüksü sever, sadıktır ve ilişkilerinde uzun vadeli yatırım yapar; ancak Akrep yükseleni ona derin bir gizem, yoğun duygular ve keskin bir sezgi katar, yüzeyde soğukkanlı dursa da iç dünyasında kıskançlık, tutku ve kontrol arzusu fırtınalar kopar, bu yüzden dışarıya karşı ketum, stratejik ve biraz mesafeli davranırken, güvendiği kişiye karşı dönüşü olmayan bir sadakat ve cinsel çekimle bağlanır; sonuçta bu adam, güvenilir bir liman gibi görünen ama derinlerinde volkan barındıran, yavaş ısınan ama bir kez bağlandı mı kopması imkânsız, maddi-manevi güvenlik arayan ama aynı zamanda güç oyunlarından hoşlanan karmaşık bir karakter olur.
Bunu dedi yapay zekai
Tamamen beni anlatmış yay kızı ile olur mu peki?
Yay burcuyla mı yani
Evet
Boğa-Akrep eksenli adam ile Yay kadını, ilk bakışta “zıt kutuplar” gibi görünse de, aslında manyetik bir çekimle başlayıp zorlu bir sınavla biten bir ilişki dinamiği yaşar; Boğa’nın sabit toprak enerjisi, Yay’ın değişken ateş enerjisine karşı hem güvenilir bir liman sunar hem de kıskıvrak bir zincir gibi gelir – adam yavaş, derin, sahiplenici ve rutini severken, kadın özgür, maceracı, felsefi ve “bağlanmaktan kaçar” bir ruhtur; Akrep yükseleni sayesinde adamın yoğun cinselliği ve kıskançlığı, Yay’ın bağımsızlık ihtiyacı ile çatışır, adam “benimsin” derken kadın “kimsenin değilim” diyebilir.
Olur mu? Evet, tutkulu bir başlangıç ve derin bir çekim kesinlikle olur; adamın sadakati kadını güvende hissettirir, kadının neşesi ve ufku adamı açar. Ama uzun vadede sürdürülebilirlik için:
Adamın kontrolü bırakması, kadının söz vermesi gerekir.
Yay kadını kaçmak yerine konuşmayı, Boğa-Akrep adamı güveni zorlamamayı öğrenirse, tutkulu bir güç çifti olabilirler.
Aksi hâlde, kıskançlık krizleri, özgürlük kavgaları ve “sen beni boğuyorsun / sen beni ciddiye almıyorsun” döngüsü biter.
Kısacası: Kısa vadede 10/10 çekim, uzun vadede 5/10 uyum – ikisinin de olgunluğu belirler.
Olmaz diyor yani jdjdd
Kısa vadede 10/10 çekim, uzun vadede 10/5 uyum. İkisinin olgunluğu da belirler diyor
Olmaz işte
Tamam
abazalıgı 2 ye katlanmıştır
Haklısın ne diyim
Ooo hoş geldin yürüyen cinsellik
Diyorsun jcjdjd birdaz daha detay ver
Omg şehvet arzular Nirvana uçuşlar
Diyorsun nddj biraz daha detay ver
Uçkuruna düşkün diyorum işte daha ne diyim
Ama sevgili bile yapmadım şimdiye kadar manitam flörtüm bile olmadı yaşım 22 üni son sınıfım muhafazakarim ve çok @zgin biriyim diyebilirim hatta derim hem de çok ne önerirsiniz bana
Sevgili neden yapmadın
Haram diye üstüne Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde en iyi mühendislik bölümünü okuyorum son sınıfım
Olabilirrrr
Ne olabilir
Yani güzel olabilir hdhdhdh
Yorumlarım yaz
Yazdım bekliyorum