Astroloji & Burçlar Ruh eşi olayına inanır mısın? Aurexa Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ruh eşimi bir medyuma çizdirdim buymuş 😄 Kim acaba bu? Var mı tanıyan? Yabancı da gelmiyor gözüme aslında ama çıkaramıyorum 😄kimsin ruh eş 😄 Ruh eşi olayına inanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Yengeç 8 ay Niye izinsiz fotoğrafımı paylaştınız hanımefendi hshdhsh 0 2 Yorumla Aurexa Yay 8 ay İnternete yayılınca izin vardır diye düşündüm 😄 Yorumla Rijit Yengeç 8 ay İfşam da çıkar yakında, internetten uzak durun jajfhsjd Yorumla
Lirave Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Terazi 8 ay Evet ama o ruh eşinin ne veya kim olacağı hiç belli olmuyor. 0 0 Yorumla
Deniz_İşcisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Oğlak 8 ay Yani ruh eşi derken kastedilen şeye bağlı ama esasen ruh eşinden murad kaderin lütfuyla kalplerin tevafukudur. Hakikatte tek bir eşle yazılmışlık zarurî değil, muvaffakiyet, uyum ve muhabbetle tecellî eden bir kader cilvesidir. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak 8 ay Astroloji & Burçlar konusunda 765 cevap paylaştı. İnanırdım ta ki şu günlere kadar... 1 0 Yorumla
BoozeMan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Kova 8 ay Inanmayin su medyum denen alcaklara. 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep 8 ay İnanırım ama her insanın olmayabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye izinsiz fotoğrafımı paylaştınız hanımefendi hshdhsh
İnternete yayılınca izin vardır diye düşündüm 😄
İfşam da çıkar yakında, internetten uzak durun jajfhsjd
Evet ama o ruh eşinin ne veya kim olacağı hiç belli olmuyor.
Yani ruh eşi derken kastedilen şeye bağlı ama esasen ruh eşinden murad kaderin lütfuyla kalplerin tevafukudur. Hakikatte tek bir eşle yazılmışlık zarurî değil, muvaffakiyet, uyum ve muhabbetle tecellî eden bir kader cilvesidir.
İnanırdım ta ki şu günlere kadar...
İşkembeci Necati
Inanmayin su medyum denen alcaklara.
İnanırım ama her insanın olmayabilir
Bilmem ki
Pewdipie bu
Evet inanırım