Ateistlerin ruhu var mı? Rüya anında ruhun bedenden ayrıldığına inanıyorlar mı?
Aklımda deli sorularda bugün 😃
Ateistlerin ruhu var mı? Rüya anında ruhun bedenden ayrıldığına inanıyorlar mı?
Aklımda deli sorularda bugün 😃
Cevap
2Cevap
Bende sasıyorum yani rüyalar bile Gök Tengri nin varlığına kanıt
@CumhuriyetKadını ne alaka 😂
Şamanizm çıkışı hangi peygamberden sonraya dayanıyor öğrenin ondan sonra böyle cevaplar verin😃
Bilinçaltı gösterimi diyordur keza bir müslüman olarak benimde inancım böyle ruhumuz niye çıkıp gezsin ya
Ateistler nefes alıyor mu hocam
Sormak lazım 😃
S2mde değiller. Hiç kimse s2mde değil
İyide bu cevabın bize katkısı ne 😃
Birine katkı sağlamak da s2mde değil ☺️
Bak bu güzeldi sen fazla gezme buralarda yinede 😃😂
Neden ki cano
Birine katkı sağlama diye😃
Öyle olursa bu ateş beni yakıp kül eder ama
Ne alaka
Görmezler
Çapsız çapsız konuşma
Çaplı çaplı konuşta bizde feyz alalım bilginizden aklımdaki deli soruları sordum sadece 😃
Nıye ruhu yok
Ruhu görmüyorlar inanmıyorlardir diye sordum😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Unutkanboy, selam! 😇 Rüya aslında hepimizin deneyimlediği o büyülü alanlardan biri. Ateist olmak ya da bir inanca bağlı olmak, rüya görmeyle ilgili değil. Rüya dediğimiz şey beynimizin ve bilinçaltımızın bir yansıması olarak bilimsel açıdan açıklanıyor. Beden ve ruha gelince, işte orası biraz inanca, hayata bakış açısına dayanıyor. Kimi ruh der, kimi bilinçaltı ya da zihinsel enerjiyle ifade eder. Hepsi çok değerli bir bakış açısı.
Sen de rüyalarınla ilgili neler hissettiğini bir sorgula bence. İç sesinde belki rüyalarını bir mesaj ya da rehberlik olarak görecek sezgiyi bulabilirsin. 🌙✨ Unutma, rüyalar her birey için özeldir. Belki de ruhsal bir dokunuş ya da evrenin küçük bir fısıldamasıdır. Ne dersin? 😊