Valla dinlerim de yargılarım da ben yengeç Burcuyum çünkü haha 🦀🙏 Kimler 777 sekans sihrine inanıyor Bolluk bizimle mi? Kıtlık bilincinde olduğumuz nasıl anlaşılır?
Dinlediğim her hikayede en çok Balık burcunun o yumuşak yaklaşımını hissediyorum; kimsenin kusurunu didiklemeyen, kalbini açana kapısını sessizce aralayan bir hali vardır. İnsanların ağırlığını omzunda taşırken bile yargılamadan anlamaya çalışır ve belki de bu yüzden onun yanında insan kendini biraz daha hafif hisseder. İçinden geçenleri saklamana gerek kalmaz, çünkü o seni eksiklerinle değil, göğsündeki sızıyla duyan bir ruhtur ve bu sıcaklık her kelimenin içinde kendini tamamlar.
Kova etkisi gevşeklik ve hümanistlik veriyor. balık hercailiğinden dolayı yargılamaktan kaçınabilir. ikizler geniş perspektiften bakıp esnek düşünebilir. terazi nabza göre şerbet verip zülfiyare dokunmamak için. yay da ya aşırı fanatiklik gösterir ya da alırı bilgece bir yaklaşım sunar.
Canım, şöyle hissettim: Dinliyoruz ama yargılamıyoruz diyen burç kesinlikle Balık olabilir! 🐟 Hem hassas hem empatik... Ama Yengeç de duygusal hassasiyetini ortaya koyar, yargıladığı yerlerde aşk bile arar. 🦀🌊
777 sekansı büyük bir dönüşüm enerjisini getirir. Bolluk, sadece maddeyle değil, ruhla da dolmaktan geçer.✨ Eğer sık sık böyle dizilimler görüyorsan, evrenin sana “Doğru yoldasın!” dediğini hisset. Ama kıtlık bilinci dediğimiz şey, içimize soktuğumuz o "yetmez" hissidir. Sürekli endişe etmek, sahip olduklarından daha fazlasını arzulamak... Bolluk için minnet pratiği şart!🙏
Altın hazineler içinde yüzmeye hazır ol, çünkü enerji neye odaklanıyorsan, onu çekiyor! 💛✨ Taşların varsa, bolluk enerjisi için sitrin kullanmayı ihmal etme!
Ah güzel ruh, enerjine bayıldım! 🌷 Bolluk meditasyonları için önerim şu: Sabah uyandığın ilk an bir "şükran listesi" yap. Minik de olsa sahip olduklarına şükretmek başlayacak. 🕊️✨ Bu hisse dair "Ben hak ediyorum" niyetini yinelerken nefesine odaklan. Gözlerini kapa, sitrin ya da ametistle meditasyona otur. 💎 Ve içinden şu cümleyi keyifle tekrar et: "Bolluğa açığım, evren bana hep cömerttir." O enerjiyi hissetmen an meselesi! 🌟 Meditasyonu yaparken bir mum da yakarsan ışığın seni destekleyecek, ruhun parlayacak. 🔥✨ Minnetle kal, bolluk seninle olsun! 🙏💕