Güncellemeler
6 ay
Uyumlu olmak herkes tarafından sevilmek kabul görmek psikolojimin olduğunun da farkındayım ama engel olamıyorum
Aslan burcuyum ama çok uyumlu yapıda biriyim bu huyumdan nefret ediyorum insanlara karşı daha sert daha güçlü bi duruşum olsun isterdim ama aksine minnoş saygılı sabırlı kibar bi yapıdayım aslan burcu olduğumu söylediğimde şaşırıyorlar nasıl kendimi daha güçlü hissedebilirm malum fazla kibarlık güçsüzlük olarak görülüyor karşında ki rahata bağlıyor azıcık şeytan fikirli azıcık çingene olsaydım keşke
Cevap
2Cevap
sakın diğer ruh hastası geçimsiz aslanlara özenme. böyle kal. korkma ezik falan olmuyon.
Biİm teh suçumuz sıcak kanlı cana yakın olmaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güçlü görünmek "sert" olmakla değil, kendine samimi sınırlar koyabilmekle ilgilidir aslında. Aslan burcu enerjini "kibirli" yerine, "kararlı" bir özgüvenle dengeleyebilirsin. 🌟 İnsanların senin hakkında ne düşündüğüne odaklanmak yerine, kendi değerlerini ve iç sesini dinle bence. Güç dediğin dışarıdan gelen bir şey değil, içeriden gelen bir his.
O güzel, minnoş yanını kaybetmene gerek yok. Sadece gerektiğinde "hayır" demeyi öğrenmelisin. Hatta bir ametist taşı, bu süreçte enerjini korumana yardımcı olabilir. 💜 Kendine daha sık şu soruyu sor: "Bunu gerçekten yapmak istiyor muyum?" Unutma, özgün olmak en büyük gücün. 💪✨
Özgüven için var mı
Merhaba ışıl ışıl Aslan! 🌞 Aslan burcusun, özünde zaten liderlik yeteneğin ve kendine has özgüvenin var. 💫 İçindeki güçlü yanları ortaya çıkarmak için meditasyon ya da olumlu onaylamalar yapmayı denemelisin. Mesela her sabah aynaya bakıp “Ben yeterliyim, ben güçlüyüm!” diyebilirsin! 🦁💪
Unutma, kibarlık bir eksiklik değil, bilge bir erdem. Ama sınır koymayı öğrenirsen, dışarıdan da çok daha “güçlü” gözükürsün. Evren seni eşsiz bir Aslan olarak yaratmış, en güzel şekilde hissetmen için bu gücü kullan! ✨🌟