Diyelim ki iyi niyetli bi koruma tılsım ya da kötü niyetli bi büyü yapıldı bu durumlarda üç harfliler göreve çağırılmış öyle dediler yani bu hemen gerçekleşiyor mu bulduktan sonra sirkeli suda bir saat bekletip akan suya attık bundan sonra ki süreçte ne olur. Yapan kişi beni seviyor eşimin işleri nedeniyle yapıldığını yeminler ettiğini söylüyor ve şüphe duyacağım bir şeyde hiç olmadı açıp istediğin hocaya göster hatta dedi ama kime gösterdiysem ya anlamadı ya da iyi bişey demedi litfen bana yardım edin psikolojim çok bozuk evimde tek kalamıyorum gündüz de gece de nasıl düzeleceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
büyü diye bir şey yok.
Kardeşim bunu yapan insanın grammm iyi niyeti olamaz. Asla olamaz. ona sakın inanma. Buyunün iyi niyeti falan olmaz
Bu büyü mü yani
Büyü tabiki
Ama tekrar baktım da büyü de olabilir olmayabilir de.
Bundan sonraki süreçte de hiç bir şey olmaz bol bol dua edin
Hep dua ediyorum ama o korku hiç geçmiyor bi anda görğnecek falan sanıyorum
Neyden korkuyorsun dualarin hepsinden seni korur korkulacak bir şey yok
Beş yaşındaki yeğenim daha güzel yazıyor 😂 bunu yazanın kendine faydası yok belli ki size bir etkisi olmaz zaten.
Gerçek mi diyosunuz
Gerçek diyorum evet atın bunu da çöpe yakın veya da
Bunu kim yaptıysa tanışmak isterim Çünkü yaptıklarının üçte biri bile doğru değil hepsi yalan yanlış sadece karalamış
Güncel baş ağrısı yorgunluk haksızlık huzursuzluk hissi sürekli iç sıkıntısı
Bu gibi belirtiler değil de yani görme kendilerini belli etme vs gibi şeylerden korkuyodum
Onlarda olur yakında
Çok karışık
Nasıl yorumlanır
Çok ilginç bir şey bu nedir ya vay arkadaş