Terazi erkeği kafa karışıklığı?

Gençler eski sevgilisinden 5-6 aydır ayrılan bir terazi erkeği, eski sevgilisiyle aynı arkadaş grubuna sahip oldukları için yeni birisiyle konuştuğunu saklamaya çalışıyor, o yüzdende bana daha hazır olmadığını söylüyor ama asla peşimide bırakmıyor. (Yani biz uzun zamandır arkadaşız onun arkadaşları dışında) aramızda hep çekim vardı ama ben o kız üzülmesin, ben asla yüz vermeyeyim diye çocuğu hep ona ittim, hep ilişkileri düzelsin, kavga etmesinler diye hep o kızı savundum 🥹 yani kendi hislerimi kabul etmek istemedim, sevgilisi olan birinden hoşlanmamam lazım diye 😕 ama oda kendine de çevresinede itiraf etmesede aynı durumdaydı, işte bende hep hayatıma giren çıkan insanlardan bahsederdim ona 🥹 benden şüphelenmesin diye 🫩 Neyse bunlar hep kavga gürültü ayrıldılar, 5-6 ay geçti ve biz daha sık konuşmaya başladık, bende itiraf ettim, konuşmayı azaltalım sana karşı yoğun hisler oluşuyor bende diye, çok şaşırdı hiç belli etmedin falan 🫩 biraz düşüneyim dedi iki gün sonra yazdı benimde sana karşı hislerim var, zaten anlamışsındır dedi (bir kere içkili mesaj yazmıştı ta eskiden), ama ben duygusal olarak ilişkiye hazır değilim falan dedi, bende tamam o zaman başlamayalım, zamana bırakalım dedim, ama sonra konu nereye geldiyse biz iyice yakınlaştık, gece saatlerine kadar görüntülü konuştuk falan 🥹 çok iyi anlaşıyoruz bu arada, ama son günlerde benim hayatımda sorun oluştu, bana yardımcı oldu ama soğuk olmaya başladı, nedenini sorunca ben senin sorununu halledemem dedi 🙄 sanki bir gün önceki hisleri yok olmuşdu, görüntülü bile konuşmak istemedi 😕 ben sana dedim ben hazır değilim diye, pişman olacaksın demiştim dedi. Bende çıldırıp üstüne düştüm iyice sonra, özür diledim, ve arkadaşlığımız bozulmasın lütfen dedim, oda merak etme, çok düşünme bozulmaz sen sorununa odaklan dedi 🙄 iki gündür konuşmuyoruz ama hergün bir tane reels atıp kendini hatırlatıyor 🥹 Ben aslanım bu arada 😵‍💫😵‍💫 Terazi erkeğinden anlayanlar yazın lütfen ne yapıyor bu çocuk 😵‍💫😵‍💫 uzun oldu pradon

Terazi erkeği kafa karışıklığı?