Yapılan büyüyü nasıl bozdurdum?

Benim Kayınvalidem tarafından eşimle ayrılmam için bana büyü yapıldı bundan 4 yıl öncesiydi eşimle Ben Severek evlendik Lakin Ailesi beni hiç istemedi ben Engelli olduğum için Allah var Eşim çok iyi bir insan Beni hep sevdi saydı korudu bir gün memlekete tatile gittik eşimle ailemin yanına Eve geldikten sonra eşimin karakteri birdenbire değişti bana şiddet uygulamaya başladı hamileliğinde O kailbi temiz yüce insan gitmiş içine şeytain kaçmış biri geldi ben yatağa yanına yatmak için gittiğimde beni domuz gibi gördüğünü söylerdi bir gece saat üçte bu şekilde bana bağırarak Yağmurda dışarıya attı Ne yapabilirim diye düşünürken erken doğum yaptım arada 2 ay sonra kabuslar görmeye başladım eşimi kuyular içinde kurtarmaya çalışırken hep buluyordum Rüyamda bunu aileme anlattıktan sonra abimin kayınpederi beni kendi köylerine götürdüler orada bir dini ilim sahibi birine götürdüler meğerse bize kötü şeyler yapılmış sağ olsun bozdu bozduktan 4 ay sonra eşim yalvar Yakar yanıma koştuBen ne yaptığımı bilmiyorum ben neden böyle oldum diye ağlamaya başladı O günden sonra ailesinden hiç kimseyle görüşmedi kendimize yeni bir hayat kurduk şu an ikinci gebeliğimi yaşıyorum siz sizi olun kimseye güvenmeyin ama Eşimin Eşimi nasıl delirttilerse şu anda kendileri kafayı yemek üzereler

Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar lütfen İnternet ortamında Ben hocayım hacıyım diyen insanlara inanmayın Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın benim bu zor günümde beni çok kötü dolandırdılar gerçek hoca olan olan ilan vermez benim abimin kayınpederi olmasaydı benim sonum kötüydü Evet bu dünyada kötü insan var kötülük de var şu anda mutluyum huzurluyum ama geçmişim psikolojisini hala taşıyorum bunu yansıtmamak için eşimle mutlu olmak için elimden geleni yapıyorum eşim iyi olsun Daha ne isterim
Yapılan büyüyü nasıl bozdurdum?