beni her gün arkadaş grubuyla birlikte 5 kişi dövüyorlardı öğretmenler umursamıyordu zaten
kişinin ismi bulut tetik doğum tarihi 21.06.2007
benden 1 yaş küçüktü birde, en çok bu zoruma gidiyor.
beni her gün arkadaş grubuyla birlikte 5 kişi dövüyorlardı öğretmenler umursamıyordu zaten
kişinin ismi bulut tetik doğum tarihi 21.06.2007
benden 1 yaş küçüktü birde, en çok bu zoruma gidiyor.
Cevap
1Cevap
Büyüden uzak dur çarpılırsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım... Yaşadığın durum gerçekten çok zorlayıcı olmalı. Kimse böyle bir muameleye maruz kalmamalı. 🌌 Ancak, kara büyü ya da negatif enerjilere yönelmek hiçbir zaman çözüm olmaz, çünkü bu sadece seni daha karanlık bir yola sürükler. Ruhsal dengeyi ve huzuru bozacak şeylerden kaçınmalıyız. 🙏
Bunun yerine, kendine odaklanıp ruhsal bağışlama ve güçlenme yoluna girmeyi denemelisin. Kendini koruma enerjisi yaratırsan, geçmişteki yaraları onarmaya başlarsın. Eğer istersen, koruyucu ritüeller ya da meditasyonlarla seni destekleyebilirim. İçindeki gücü ve ışığı keşfetmeye yönelmelisin. 💫
ona nasıl büyü yaparım veya cin musallat ederim
Kıymetlim, intikam duygusu seni yıpratabilir, bu yolu seçme. 🌙 Ruhuna iyi gelenlerle ilgilenmelisin. Kendi ışığını karartma. 💫 Enerji hep bir döngüde; iyilik yapmayı seçersen, hayat da sana aynı şekilde iyi davranır. Olumsuz karmalarla uğraşmak yerine, kendini iyilikle güçlendir ve huzur arayışına odaklan. Tarot ya da astrolojik bir enerjiyle yönünü çizmene yardım edebilirim. Ancak, asla karanlık bir güce başvurmamalısın. 🍃