Çok iyi arkadaşım olan terazi erkeğiyle bir ilişki yönünde ilerliyorduk, sonra benim hayatımda çok fazla şeyler oluştu, ama o sırada ondan hiç destek görmedim, sebebini sorunca ben bu konuda destek olmam zaten terapiye gidiyorum dedi, bende deliye dönüp durmadan aradım, mesaj attım durmadan sabrını çok zorladım, ve onu daha da korkuttum 🥹 sonra durumun benim durumumla daha alakalı olduğunu söyledim, yani psikolojik olarak herşeyi kaybetmişken onunda soğuk olmasına dayanamadım dedim. Oda bana beni anladığını ve hala iyi arkadaş olduğumuzu dedi 🥹 ben bir geleceğimiz, birlikteliğimiz olsun istiyordum ama resmen bilerek mahvettim. Böyle benim bu halimi gören birisi, soğuduğuna inandığım birisi geri gelir mi yine aynı duygularla? (Ben aslan burcuyum)
siz olsanız ne yapardınız? Aramızdaki çekim uzun zamandır var ve çok iyi anlaşıyoruz, ama sadece yeni açıldık ve o beni genelde çok güçlü, pozitif biri olarak tanırdı, ama hayatımdaki olaylar beni zorladı ve resmen ona yüklendim daha ilişkinin başında 🥹
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Döner 350 atar
Umarım🥹🥹🥹
Umm
Sence akrep döner mı bacı
Valla akreplerin yüzünü şeytan görsün🤣 ama başkasını bulmadıysa döner ya bence
Bende teraziyim net döner ama sen adım atarsan
şu an bu hiç iyi fikir değil ama, bana biraz sakinleşmemi ve şuanki sorunlarıma odaklanmamı, ve bu ilişkiyi düşünmememi söyledi, ki o kadar haklı ki 😭 çok saçma bir şekilde rahatsız ettim onu açık açık yardım edemem dediği halde 🥹 bende terapiye gideceğim zaten bu hafta ama ya tamamen uzaklaşırsa diye çok korkuyorum 🥹
Siz nerelisiniz? Yanı şehirdeminyasiyorsunuz?
İkimizde almanyadayız, ama ikimizde ne türk ne almanız 🤣🤣 ama ayrı şehirlerdeyiz, zaten sorunda benim vizem redd edildiği için geri dönme ihtimalim 🥹🥹 bana yardımcı oldu aslında, arkadaşlarına falan sordu ne yapabilirim diye, ben duygulardan falan konuşunca onun sırası değil daha ciddi sorunumuz var dedi 😭 ama ben çıldıracak gibi olduğum için durmada onu darladım, çok üstüne gittim sanki onun yapabilecek birşeyi varmış gibi 🥹 oda bana kendime gelmemi, daha sevgili bile olmadığımızı falan söyledi, ama durum sadece ben bütün emeklerim boşa gittiği zamanda onunda eksik ilgi göstermesine kırılmıştım ve bu şekilde belki ilgi gösterir diyordum 🥹 yani benim gitmem söz konusu olduğu içinde soğuk yapmaya çalışıyor ola bilir bilmiyorum
Yaz konuş burada boşa zaman harcama hatta ara teraziler çok yumuşak olur bende öyleyim ve bana yazmasini bekliyomda bizimki yolu çoktan ayirmiş gibi. Soğuk olma ama asla ikinci kez tekrarlansa soğur senden
Dün yazdım aslında, olayı arkadaşa bağladık ve bir daha üstüne düşmek istemiyorum 🥹 bu gün kontrol amaçlı reels atmış 🤣 ama yazıp yine kafasını şişiremem, çok üstüne düştüm diye ondan başka gözüm bir şey görmüyor sanıyor sanırım, oysa durum benim hayatımdaki olayların üst-üste düşmesi, oysa ona karşı olan hislerim çok sakin çok sağlam bence, incitecek derecede ürkütücü değil 🥹 sizin ilişkide düzelir umarım, sorun ne tam olarak? 🥹
İnşallah sizinkide duzelir benimki uzak mesafeyiz diye yatmış şimdi uyanmış herhalde 2 gündür sosyal medyaya girmiyorum bi merak etip yazmadı bile başkasını bulmuş herhlade 1 haftadır çok soguktu zaten
🥹🥹🥹 böyle durumlarda her iki tarafta açık açık konuşsa keşkee 🥹🥹
Valla kontorle aradım engeli açtı sual işareti attı yine soguk yaptı aman gitsin ya