Terazi erkeği dönermi?

Çok iyi arkadaşım olan terazi erkeğiyle bir ilişki yönünde ilerliyorduk, sonra benim hayatımda çok fazla şeyler oluştu, ama o sırada ondan hiç destek görmedim, sebebini sorunca ben bu konuda destek olmam zaten terapiye gidiyorum dedi, bende deliye dönüp durmadan aradım, mesaj attım durmadan sabrını çok zorladım, ve onu daha da korkuttum 🥹 sonra durumun benim durumumla daha alakalı olduğunu söyledim, yani psikolojik olarak herşeyi kaybetmişken onunda soğuk olmasına dayanamadım dedim. Oda bana beni anladığını ve hala iyi arkadaş olduğumuzu dedi 🥹 ben bir geleceğimiz, birlikteliğimiz olsun istiyordum ama resmen bilerek mahvettim. Böyle benim bu halimi gören birisi, soğuduğuna inandığım birisi geri gelir mi yine aynı duygularla? (Ben aslan burcuyum)

siz olsanız ne yapardınız? Aramızdaki çekim uzun zamandır var ve çok iyi anlaşıyoruz, ama sadece yeni açıldık ve o beni genelde çok güçlü, pozitif biri olarak tanırdı, ama hayatımdaki olaylar beni zorladı ve resmen ona yüklendim daha ilişkinin başında 🥹

Terazi erkeği dönermi?