Rüyamda çok garip bişey yaşadım aslinds bu halk arasında karabasan ben uyumads önce sabah saat 7 .40 di şimdi 7.54 rüyamda kızlar falan vardı her beraber geliyorduk ama hani böyle eski tarihi yapılar olur o gibiydi ben fotograf video çekerken onlar meğer iceri gitmiş neyse onların yanına geçiyorum sonra diğer kısıma gecicez geçiyorum oraya tekim ve korkmaya başlıyorum böyle beni tedirgin eden biseyler var geti çıkmaya çalışıyoruz odadan çıkamıyorum beni bir roket gibi biseyin içine koyuyorlar fırlatıyor ve bende hakaret etmeye çalıştıkca ellerim kasılıyor konuşamıyorum ellerim kasilmadan önce gözlerimi açıp kapatiniyorum hicbisey değişmemiş rüyadan çıkamıyorum sonra sürekli besmele falan çekiyorum roket ile giderken de bı ses benden kaçabileceğini mi sandın diye sonra bu şekilde gerçekten uyandım ve vücudum birss karincalanmisti
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önceden çok olurdu bende fıtratım çok inanclı oldugu için artık olmuyor
İnançli olmayınca mi oluyor yani
Evet desem hatalı olur ama inanç çok önemli istersen en ağır günahın olsun inanç çok önemli inanç lazım nasıl yaşadığında önemli şeytan inancsız ve korkak insanı sever inancın tam olsun korkusuz ol karabasan gelmez farklı faktörlerde var tabi bazen inanclı olursun pis cunup gezersin işin rast gitmez
Bilinc altına kodlanan mesajlardanda olabilir medyada olur olmaz şeyleri okuma ve izleme
Doğru diyorsun gerçekten inanç çok önemli ben hep gusül alırım aslında benim arkadaşlarım bunu garipser ayıptır söylemesi bişey mi yapiyosun falan demeye getirirler oysaki her şey manevi temizlik için olan bişey belkide en son duş aldığım da abdest almadığım için böyle oldu kendimi kötü hissediyordum zaten
Arkadaşlarının işi bitmiş gusulsuz olmaz gencecik kızlar lz olmuş yaş kaç
19 yaşındayım ben bunu diyen arkadaşlarım sadece ve sadece regl sonrası aldıklarını onun dışında üşendiklerini söylüyorlardi bende dedim bu seferlik bende almayayım yoksa regl Ken bile alamazssm kendimi kötü hissedeen biriyim
Manyak bunlar ya nerelisin üni hayatın oldumu annen sana ögretmedimi cunup gezilmez
İlişkiye giren var mı içinizde banyo etmiyomısunuz ilişkiden sonra cunup gezilmez zorda kalmadıkca
Hayır öyle ilişki vs bişey yaşamadım karşıyım da zaten arkadaşlarımın da bildiğim kadarıyla olmadı ama mezhepler biraz farklı şafi olanlar falan var
He nerelisin
Ö yaz konusalım
Kşar mısın
bu karabasan değil kabus bu
Yok baya hareket edemedim rüya de ellerim hareket edemiyordu kalisdi ve uyandığımda çok ağrıyordu
boğulma hissi var mıydı, ben canlı gözümle gördüm siyah simsiyah bir toz bulutuna benziyor.
Yani konuşamıyordum bide sürekli uyanmaya çalışıp hep aynı yerde olduğumu gördüm ve evet sanki etraf renksiz di kimseyi görmedim ben ama
beni nerdeyse 20 kez basmıştır
çok yaşadım
Benim ikinci falan
ben hep yalnız uyurken yaşadım, başkası varken olmuyor
Ben tek yatıyorum ama odada tek değildim işte
vücut uyurken beyin uyandığı için oluyor, bir felç aslında. beyin vucudun olduğunu sanıp panikliyor.