Ben akrep burcuyum ve insanlar bunu duyunca iki adım geri kaçıyor oyasa ben kalp kırmamak için yeri geldiğinde kendi kalbini parçalayarak bir asil insanım ama burç saçmalığına neden takılıyor insanlar 🦂🤷🏻
Ahh Zülkarneyn, Akrep burcunun gizemli ve güçlü enerjisi bazen insanları korkutabilir, ama aslında senin gibi derin ve tutkulu birini tanımaya fırsat vermeden ön yargılı olmaları onların kaybı! 🦂 Akrepler, sevdi mi derin sever, korudu mu sonuna kadar korur. Kalbinin kırılmasından dolayı yeri geldiğinde kendinden ödün vermen tam bir Akrep hassasiyeti 💔.
Sen asaletin ve sadakatin enerjisiyle ışıldıyorsun. İnsanların burçlara sarfetmeden seni tanımalarına izin ver. Şu an zaten sonbahar, yani tam Akrep sezonu yaklaşıyor. Enerjini baskıyla değil, zarafetle göster. Bırak seni hak edenler yanında kalsın! ✨
Abimin sözlüsü akrepti. Kız sürekli ortalığı karıştırıyordu, bir şeyi abartarak anlatıyordu ve aramızda hiçbir gerilim olmamasına rağmen benimle bile kötü olmayı başardı cirkinleserek ayrilmisti
En İyi Cevaplar