Sizce unutur mu beni?

Selam flörtumle istgramdan tanıştık ve yaklaşık 2 aylık gibi süre kadar konuştuk hergün hiç ara vermeden akrep burcu bu arada 2. Buluşmamız onun doğum günüydü ona minik bi kek aldım mum aldım arkasını döndürüp üflettim etrafımızdaki herkes bize bakıp gülümsedi tatlı bi andı daha sonra o da bana yurtdişina çıkmıştı benim taç koleksiyonum vardı benim için taç almış kullanırsın falan dedi o görev sebebiyle yaklaşık 1 yıl boyunca İstanbul'da olamayacak bana böyle sağlıklı olmayacağını söyledi ve beni bekleme birde aramızdaki yaş farkı falan filan sıkıntı dedi ben 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum öyle kesin kesme değil ama muallakta kaldı. O hep bana yazardı gün içerisinde birlikteyken çok mutluyduk resim filan cekinmistik beni görünce 32 diş gülümsüyordu sürekli temas halindeydi elimi filan hep tutuyordu genel olarak yanımda aşırı mutluydu hayat planlarımız uygun olmadi yanlış zamanda tanıştık ama insan düşünüyor acaba unutur mu diye iz bıraktım mi diye çünkü o bende bıraktı sanki yaşadığımız hersey bi hayal gibi rüya gibi geliyor. Ona yazdım konuşmaya kestigimizden 1 gün sonra sinirden ağzımdan konuşmayalım gibi kelime çıkmıştı ona sinirle çıktığı söyledim ve bi bekletim olmadığını söyledim o da bana anladim bana ettiği bi hitap vardı onu dedi benimde sorun yok dedi birde ben çok müsait değilim dedi arkadaşlar sizce bana tekrar yazar mi dışarıdan nasıl görünüyor lütfen aydinlatin beni şimdiden teşekkür ederim

Sizce unutur mu beni?