Başak kadını güçlü bir ruha sahiptir. Çekiciliği gösterişte değil detaylarda gizlidir. Duygularda titiz ve planlıdır. Her duygunun bir anlamı vardır. Analitik zekası çok güçlüdür; olayları duygulardan arındırarak net bir şekilde değerlendirebilir. Mükemmelliyetçidir. Hem kendisinden hem çevresinden yüksek beklentileri vardır. Dışarıdan mesafeli görünebilir ama sadık, özverili ve derin bağ kuran biridir. Aşkta güven ve saygı en büyük önceliğidir. Ani, yüzeysel duygulara değil, zamana yayılan sadakate değer verir. Severse gerçekten sever; karşısındaki insanı iyileştirir, destekler, motive eder. Ama aldatılırsa veya değersiz hissederse soğur ve bir daha asla geri dönmez.
Yani erkeklere göre biraz odun bir kız gibi gelebilirsin. Ve günümüz ilişkilerine göre ilişki bakış açın saha monoton hissettirebilir. Tahminim ne kadar doğru bilemem ama her insanın güzel bir yanı vardır. Henüz çok genciz görecek duyacak çok şeyimiz var. Daha neler neler öğreneceğiz.
Çok şükür birileri tarafından sevilmek için çaba sarf etmıyorum dısardan cidden soguk ama samimi oldugum ınsanlara neşeli cıvıl cıvıl bırıyım bunu gormek ısteyen de zamanla gorur dayanamayan gider😀 olsun elbet sevılır basaklar da
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > 2025 yılının en sevilen kadın ve erkek burçları görseldeki gibiymiş. Sizce erkekler ve kadınlar 2025'te ne aradı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben her zaman ki gibi sevilmiyorum😀
Senin burcun ne
Başak
Başak kadını güçlü bir ruha sahiptir. Çekiciliği gösterişte değil detaylarda gizlidir. Duygularda titiz ve planlıdır. Her duygunun bir anlamı vardır. Analitik zekası çok güçlüdür; olayları duygulardan arındırarak net bir şekilde değerlendirebilir. Mükemmelliyetçidir. Hem kendisinden hem çevresinden yüksek beklentileri vardır. Dışarıdan mesafeli görünebilir ama sadık, özverili ve derin bağ kuran biridir.
Aşkta güven ve saygı en büyük önceliğidir.
Ani, yüzeysel duygulara değil, zamana yayılan sadakate değer verir. Severse gerçekten sever; karşısındaki insanı iyileştirir, destekler, motive eder. Ama aldatılırsa veya değersiz hissederse soğur ve bir daha asla geri dönmez.
Yani erkeklere göre biraz odun bir kız gibi gelebilirsin. Ve günümüz ilişkilerine göre ilişki bakış açın saha monoton hissettirebilir. Tahminim ne kadar doğru bilemem ama her insanın güzel bir yanı vardır. Henüz çok genciz görecek duyacak çok şeyimiz var. Daha neler neler öğreneceğiz.
Çok şükür birileri tarafından sevilmek için çaba sarf etmıyorum dısardan cidden soguk ama samimi oldugum ınsanlara neşeli cıvıl cıvıl bırıyım bunu gormek ısteyen de zamanla gorur dayanamayan gider😀 olsun elbet sevılır basaklar da
Aynen elbet seven çıkar çünkü her güzelin bir alıcısı vardır. Eğer bu tür içerikleri seviyorsan bi takibini alırım.
Bende onları sevmiyorum 🥴
Neden
Şakaydı. Liste gerçeği yansıtmıyor. 😎
Tamam o zaman senin düşüncelerin nedir
iki listede de yokum🥹
Senin burcun neydi
akrep
Bana fal bakar mısınnnn