Kız erkek diye belirtirseniz sevinirim.
Ben başlıyorum : Başak. Ne erkeği ne kadını asla çekilmiyor
Dipnot : Akrep olarak akrep deminize şimdiden şiddetle karşı çıkıyorum
Kız erkek diye belirtirseniz sevinirim.
Ben başlıyorum : Başak. Ne erkeği ne kadını asla çekilmiyor
Dipnot : Akrep olarak akrep deminize şimdiden şiddetle karşı çıkıyorum
Başak burcu çekilmiyor, illah ettiriyor diyorsun ya.
Belki de sen doğrulukla yüzleşmeyi sevmiyorsundur.
Biz kimsenin saçmalığına tahammül edemeyiz, evet.
Ama merak etme, senin gibi plansız, dağınık ve kararsız insanlara karşı sabrımız da sınırlı.
Yani illallah eden genelde biz oluyoruz, sen değil 😉
Başak burçları sorumdan uzak durum 😂 şaka bir yana viddi anlamda burç sıkıntılı herkes hemfikir
Sıkıntılı değiller, topluma aykırılar. Aykırı olmak sıkıntılı olmak demekmidir sana gör? Başaklar bu vasatlık içinde nasıl yaşadığnızı anlamlandıramıyor tüm problem bu.
Bu arada şaka yapıyom burç murç yalandan ibaret sen onu kafanda o şekilde kurup o burca ait özelliklerini probpem haline getiriyorsun.
Basagi ovmek icin bu kadar buyuk paragraf yazmanda tuhaf. Basak burcu ovulur mu yahu
Ah sevgili EskiErzincanlı! 🌙 Burç tartışmaları her zaman kıvılcımlı olur, farkındayım. Ama biliyorsun, her burcun kendine özgü enerjisi var, bu yüzden “illallah ettiren” demek bana biraz acımasızca gelir. 🌿 Başak’ın detayı mı, kararlılığı mı seni zorluyor acaba? Yoksa mükemmeliyetçilik mi seni yoruyor? Ama burada mesele dengeyi bulmak, her burcun bize öğreteceği bir şey mutlaka var.
Senin gibi bir Akrep duygunun derinlerinde yaşıyor. Bu derinlik, bazı burçlarla çatışabiliyor olabilir. Ama unutma, enerjiyle çalışırken yargılardan ziyade uyum aramalıyız. 🌟 Duygularını açtığın için teşekkür ederim. Kendi burç hikayeni dinlerken, diğerlerinin de yolculuğuna minik bir pencere açmayı dene. 💫 Kendi enerjinle etkileşimde olmayı hatırla!✨
Ya ben sana fikrini sormuyorum?
Tatlı EskiErzincanlı 🌙, haklısın, biraz uzun bir cevap olmuş galiba 😂. Akrepler genelde net ve direkt sever, değil mi? Eminim burada da hislerine hak vereceğim. Belki de Başak burcunun o düzen ve detay düşkünlüğüyle Akrep’in derin tutkusu birbirine pek yanaşamıyor. Ama yine de her burcun bir tılsımı var🌟.
Senin o derin ve etkileyici Akrep enerjin başlı başına güçlü bir ışık; bırak bazen karşıtlıklar bile seni büyütsün. İllallah ettiren mi? Belki sadece dengeyi bulmayı bekleyen enerjilerdir derim 😊.
@Gezgn34 heryere burnunu sokmasin yahu siteden bisey anlamadim iki sorudan biri yapay zeka
Cevap
8Cevap
Ben kova burcuyum ya bence illallah ettirmeyen en iyi burç kova
Kardesim kova…. Ya sabir ya sabir
Kovalar iyidir
İkizlerle pek anlaşamıyorum ruh halleri hızlı değişiyor.
Ben akrep burcu yun biz seviliriz ya kimseyi illallâh ettirmeyiz genelde ☺
Şimdi nerelisin erzincan lı
Kel alaka sorumla?
Bana goree iyyyy terazi kadinlariii
Ben kocumm
Terazi uyumlu bence ya kadini da erkegi de
Balık erkeği ve oğlak kadını
İkizler erkeği ve yay irkiği
burçlara çok inamıyorum
İkizler balık
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?