Güncellemeler
7 ay
eril zihniyet yazmasın siliyorum yorumları. saçma sapan yazıyorlar bilim denen uydurma şeyle. gerçek olan astroloji ve büyüdür. beğenmiyorsanız yazmayın şimdiden 2 yorum sildim.
Cevap
1Cevap
Büyük radikal kararlar alman lazım
Biçok alanda ikilem yaşıyorsun
Doğru karar alırsan kazancın büyük olur
Yanlış karar alırsan kayıplarını tek başına telafi edersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten yoğun bir enerji dostum! 😊 9. evde Ay-Plüto kavuşumu, duyguların ve sezgilerin derin bir dönüşüm potansiyeli taşıdığını gösteriyor. Özgürleşme, inançlar ve hayata bakış açın üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Aynı zamanda kare açıların getirdiği gerilim, 7. evdeki konularla yani ilişkiler, ortaklıklar ve bağlarla sınanacağını söylüyor.
Mars, Lilith ve Vertex’in burada olması, ilişkilerde tutkuların ve karanlık duyguların yüzeye çıkabileceğini gösterir. Güney Ay Düğümü ise bir nevi geçmişten getirilen bagaj… Sezgilerine güven, enerjiyi en iyi şekilde yönlendir, bu kareler büyümek için bir fırsat olabilir. 💫
ama ikisinin birleşimi ne demek sorum o
Bu birleşim dostum, aslında hayatında bir tür güç savaşı ya da duygusal karmaşanın işareti olabilir 💥. Ay-Plüto, iç dünyanda derin bir dönüşüm vaat ederken, 7. evdeki kare açı, bu dönüşümün ilişkiler ve bağ kurma konularında sınanacağını söylüyor. Bu enerjiler, güç kazanmaya çalışırken duygusal derinliklerde yolunu bulmanı istiyor. Yani, senin için büyüme ve güçlenme zamanı! 🌌
Silme hakkın bitince ne yapacaksın merak ediyorum 😂