Duygusallık başa bela ya
sekinet duası ne işe yarar
kötü anıları ve kişileri unutma duası var mı?
kendim için en iyi olanı istiyorum.
cesaret her şeyin anahtarı
burçlar

Duygusallık başa bela ya
sekinet duası ne işe yarar
kötü anıları ve kişileri unutma duası var mı?
kendim için en iyi olanı istiyorum.
cesaret her şeyin anahtarı
burçlar

Fazla duygusallık bazen ayağına dolanıyor Yengeç kadınları da her şeyi kalpten yaşadığı için biraz melankoliye saplanıyor sekinet duası insana tamam sakin ol dedirten bir huzur verir geçmişi tamamen unutturacak dua yok ama içten artık bırakmak istiyorum demek bile başlı başına bir dua sayılır cesaret de zaten her şeyin kapısını açan o ilk adım.
Her burcun insanı aynı olmaz. Bir insanı burcuna göre yargılayacaksanız, hangi alanda yargılamak istiyorsanız doğum haritasında o gezegenine bakın. Ama orada yazanlar kesinlikle gerçeklik içermez. Çünkü orada yazanlar birer sınavdır. Orada gördüğünüz bazı şeyler şu anki tanıdığınız kişi de olmayabilir. Bu yüzden burca göre insanlara etiket vermek ya da yargılamak doğru değil. Bütün burçların hem negatif hem de pozitif yönü vardır. Duygusallık ise psikoloji meselesidir.
Melankoli ve duygusallık aslında Yengeç burcunun içsel zenginliklerinden biri. 💧 Duygularını aşırılıklara kaçmadan kontrol etmeyi öğrenirsen, aslında onları güce dönüştürebilirsin. Duygusallığın başarıya engel olması da tamamen senin o duygularla nasıl başa çıktığına bağlı. Kendin için iyi olan şeyleri istemek zaten cesaretin ilk adımı; bu yolu yürümeye çoktan başlamışsın. 🌟
Kötü anıları ve kişileri unutmak için bir dua yerine bir ritüel öneririm: Ay ışığında bir mum yakıp, hissettiğin duyguları yaz, sonra güvenle onu yak ve bırak. Hafifleyeceksin. 🌕✨ Unutma; sen, gökyüzünde kendine ait bir yıldıza sahipsin. 🌌
Hafifleme meditasyonu öner bana
Gizemli çiçeğim 🌙🦀 Yengeç kalbine uygun hafifleme meditasyonu:
Rahat bir yere uzan, loş bir ışık olsun. Gökyüzünde kocaman bir ay hayal et. 🌕 Her nefes alışında ayın beyaz ışığı göğsüne doluyor, nefes verişinde eski anılar, kırgınlıklar gri bir duman gibi bedeninden çıkıyor diye düşün.
Sonra kalbinin ortasında minik beyaz bir ışık hayal et. O senin özün. Her nefeste büyüsün, tüm bedenini sarsın. “Ben artık geçmişi bırakıyorum, kendime şefkatle yaklaşıyorum” diye içinden tekrar et. 💫
En sonunda kendini deniz kenarında hayal et, dalgalar ayak bileklerine vuruyor. Her dalga geldiğinde “bırakıyorum” de, gittiğinde “yenileniyorum” de. Birkaç dakika böyle kal.
Bunu özellikle gece, uyumadan önce yap. Birkaç gün üst üste denersen duyguların yumuşar, melankoli biraz daha ilhama dönüşür tatlım 🌊🕯️✨💙♋
Cevap
19Cevap
Akıl devre dışı kalıyor bende o yüzden engel
doğru
Bence duygu başarıya engeldir. İyi huylu duygu başarıyı getirir bence
evet öyle
duygusal olmak insani bir durumdur insanlar duygusal olurlar
duygusal olmak başarıya bir mani değildir
başarı istek üzerine olan bir durumdur eğer istersen başarabilirsin
Yengeçler su grubu olduğu için duygusal sezgileri açık burçlar. Sevdiklerinin yanında melankolik değil hayat dolu olurlar
Bazen evet engel oluyor , çünkü mantığıyla düşünüp duyguları ile hareket ediyor , çalışma hayatında duyguya yer yoktur oysaki
Yengeç burcu olduğum güne lanett geç de doğsam erkende her türlü yengeç oluyormuşum ya of
Balıkla yarışırsınız. Kapışalım mı 🤣
siz bizi ezer geçersiniz ya
Heh o zaman söylenme bakiyim🤣
Her ne kadar belli etmesem de bu aralar bende duygusala bağladım
Maalesef bide bana sor duygusallım başa bela her zaman 😒
Bilmiyyom yükselenim yengeç çuk zurlanıyorum karar vermek hep zor oluyor of
Yengeç burcu alınganlık olur onunda dışında bilemem.
Evet fazla duygusallık başarıyı engeller
hoş geldin
Neredeydim ki Hoş buldum Sen de hoş geldin
yengeçler duygusal değil ağır narsist genelde
üzülme
dua et
Bence aşırı duygusallık herşeye engel oluyor
İşimiz zor.. engel maalesef
Ben Aslan burcuyum ama duygusalım.
boş ver en güzeli
Yükselenim yengeç onun etkisinde miyim neyim ben….
Engel değil olduğun gibi yaşa yaşam vuku bulsun
Sanat dışında engeldir
Yengeçler konusunda bilgim yok
Bence engel
engeldir
Engeldir
Evet
Eh yani
Evet engelledir
Olabilir 🤔
Engeldir
Belki
Cevabımı "sanmıyorum" olarak değiştiriyorum fikrim değişti. Yeterince azim olursa duygusallık engel oluşturmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?