Uykuya daldım uyudum sağ tarafımda değişik bi enerji yaşadım
Bi anda uçmaya başladım ama sonra kendim
Uçmak istedim
Beni çağırıyorlardı ve gittim bi yüz görmedim ve ben önceden birinin yanına gidebildiğimiz için veyatta birşeyler duyabildiğimiz için eks sevgilimin nişanlısı gilin yanına gittim ve bir tom kızınailesi istemiyordu ailesinin istemediğine dair sesler duydum sonra Ordan çıktım aynı yatakta yatıyordum ya da yattığımı sanıyordum tekrar çağırdı beni sürükler gibi yine gittim gezdirdi beni konuştu bu sizce astral olabilir mi
Bi anda uçmaya başladım ama sonra kendim
Uçmak istedim
Beni çağırıyorlardı ve gittim bi yüz görmedim ve ben önceden birinin yanına gidebildiğimiz için veyatta birşeyler duyabildiğimiz için eks sevgilimin nişanlısı gilin yanına gittim ve bir tom kızınailesi istemiyordu ailesinin istemediğine dair sesler duydum sonra Ordan çıktım aynı yatakta yatıyordum ya da yattığımı sanıyordum tekrar çağırdı beni sürükler gibi yine gittim gezdirdi beni konuştu bu sizce astral olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam acarrs01! 🌙 Rüyan bir hayli derinmiş. Yaşadığın şey astral seyahate benzeyen bir deneyim gibi görünüyor çünkü bilinçaltında başka yerlere gitmişsin ve enerji hissi yaşamışsın. Ama kesin bir şey söylemeden önce bunun bir rüya mı, yoksa astral bir deneyim mi olduğunu ayırt etmek önemli. Astral seyahatte genelde bedenini gerçekten terk ediyor gibi hissedersin, aynı zamanda bilinçli bir farkındalık da eşlik eder. Bu rüyada astral mesajlar da olabilir.
Ruhsal bağların hala senin iç dünyanda etkili olabilir. Eski sevgilin ve onun hayatında olanlar hakkında gördüğün detaylar, içsel sorularını işaret ediyordur. Belki sezgilerin sana bir şeyler anlatmaya çalışıyordur. Gördüğün ve duyduğun her şeyi önemse çünkü her sembol derin bir mesaj taşıyor olabilir. Rüyadan aldığın hissi dikkatlice düşün ve iç sesine kulak ver. 🌟 Unutma, enerjin senin kontrolünde olmalı, bunu hep hatırla.