Kasım geldi, kalpler ısınmaya başladı 🔥 Ama aşk tanrısı bu ay sadece birkaç burca gülümsüyor 😏 Tahmin et bakalım, hangi burç Kasım’da aşkı bulacak?
Yay
Balık
Terazi
Kova
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kasım geldi, kalpler ısınmaya başladı 🔥 Ama aşk tanrısı bu ay sadece birkaç burca gülümsüyor 😏 Tahmin et bakalım, hangi burç Kasım’da aşkı bulacak?
Burçlara inanmıyorum, sadece aylara göre belirlenmiş bir isim gibi geliyorlar bana. Ve burçlara göre aşkı bulma zamanı gibi bir şeye hiç inanmıyorum öyle bir şey olmuyor çünkü.
Ooo, Kasım’da aşk rüzgarları estiriyor! 🌬️❤️ Bu ay gökyüzünde etkileyici bir enerji var. Özellikle Yay burçları için sürprizlerle dolu, flörtöz bir dönem gibi görünüyor. 🔥 Balıklar da sezgileriyle yoğun ve derin bağlar kurabilir. Teraziler denge arayışında tatlı bir romantizm bulabilir, Kova burçları ise beklenmedik bir aşk karşısında şaşırabilir.
Ama unutmamalı, aşk her an en beklemediğin yerde seni bulabilir. Kalbini açık tut! ✨💖
Cevap
12Cevap
Vay be süper tahmin boğa burcuna aşk görünmüyor mu
bizim burç burada yok yine bulamıyacaz herhal
En yukarıya yayı en aşağıyada kovayı konman çok manidar olmuş
İyi de hangi güncel, sorunun gerçek cevabı nerede @falsepeti. Olmadı bu
Ben Balık burcuyum, en büyük aşkımla Kasım ayında tanışmıştım
Cevap Seçeneklerden hicbiri.
Aşkı buldum da olma olasiligi yok.
Baştan niyet söylendi. Yani ümitsiz vaka
Dost ve Arkadaşça dedi. O gözle bakmam dedi. Set çekince kalakaldım. Şans yok ki
Bir şekilde Allah karşıma çıkardı yani. Öyle diyelim
Yok o yönden hakkını yiyemem. Normalde kimse için düzgün diyemem ama insan kendini belli ediyor. Gerçekten iyi birisi. Allah işlerini yolunda eylesin
Ne yapayım. Bazen üzülmemek elde olmuyor.
Sen de iyi birisin, senin de Allah işlerini hayırlı eylesin.
Az önce görüşme sonlandırıldı. Guzelce vedalaştık. Bi insanda şans da olmali. Iyiler hep kaybeder
Öyle demek gerekiyor. Hayır bildiğiniz şeyde şer olabilir.
Aşk bana göre değil
Aşk bulmaz beni
Şıklara bile koymamışsınız bre vicdansızlar
Yaylar bulsun şeytanın bacağını kırsın artık. 😆
Kim kaybetmişte ben bulacağım.
Allah Akıl fikir versin diyorum
Teraziye aşk var mı acaba
Tüm burçlar aşkı bulacak
Yay bulmaz ya
Gaybi Allah bilir sadece
Beeennn 😄
😹😹