Rüyada öbür tarafı gören var mı? Gördüyseniz nasıl gördünüz? Ölülerinizin nasıl olduğunu merak ediyor musunuz?

Rüyamda ölen bir yakınımı gördüm (normalde hastaydı rüyamda da hastaydı) bir kapıdan geçip öteki tarafa geçtiğini gördüm böyle çok büyük bir ışık oluştu. Bende kendimi diğer tarafta buldum. Ama bedenimi değil ruhumu. Bir hastanedeydim. Normal bir hayat var gibiydi. Kimse beni görmüyordu ama ben herkesi izliyordum. Doktor başka bir doktora ölen yakınım için öteki dünyadan bu tarafa geçti dedi. Ölen yakınım birini görmek istiyormuş. Çok garip hissettim. Sanki bu dünyadaki gibi bir yaşam vardı.. Ben öldükten sonra ölülerimizin bu dünyadaki gibi yine beraber olduğuna inanıyorum. Çünkü ölen yakınımın kardeşi seneler önce bir rüya görmüş. Babası rüyasına girmiş ve demiş ki burada tüm çocuklarımın evini hazırlıyorum. Gelmenize daha var ama onun (ölen yakınımdan için) evi iki seneye kadar biter demiş. İki sene sonrada vefat etti. Siz ne düşünüyorsunuz? Öteki dünyada ki ölülerinizin nasıl olduğunu merak ediyor musunuz?
Rüyada öbür tarafı gören var mı? Gördüyseniz nasıl gördünüz? Ölülerinizin nasıl olduğunu merak ediyor musunuz?