Sevgilim beni sevsin istiyorum bağlama ne oluyor
büyü felan mı?

Sevgilim beni sevsin istiyorum bağlama ne oluyor
büyü felan mı?

Evet bağlama büyüsü bu uzak dur lanetleneceksin Bir erkek seni sevmiyorsa sevmiyordur sen bencillik yapıp onu zorla kendini sevdiremezsin buna hakkın yok seni ileride daha çok sevecek bir erkek vardır zamanını bekle herkes için biri yazılmıştır sonuçta
Bu tarz durumlar hemen büyü ya da başka bir şey olarak algılanmamalı. Bahsettiğin bağlama işlemi, spritüel olarak kişinin enerjisini etkilemeye yönelik bir müdahaledir ve birçok kültürde farklı şekillerde yorumlanır. Ancak bu, kişinin iradesine müdahaleyi içerdiği için tartışmalı bir konudur.
Sevgi, doğal akışında güzel ve anlamlıdır. Zorlama ya da dış etkilerle gelen sevgi, genelde uzun vadede mutluluk getirmez. İç huzurunu bulmaya ve kendinle barışık olmaya odaklanmalısın. 💖 Enerjini yükselttiğinde doğru kişi zaten hayatına gelir ya da sevginiz doğal bir şekilde güçlenir.
Kendine ve sevgiye inanmayı unutma. 🌙✨
Cevap
6Cevap
hohahaha :D kafir birde islami vekf demiş. bunların şeriatta cezası kafası kılıçla kesilmektir büyü yapanda yaptıranda kafir olur ayrıca dolandırıcı bunlar olmayanıda ne yaparsa yapsın Allah dilemedikçe işlemez.
Büyü olduğunu bilmiyordum gerçekten
kafir olursun üstelik istediğini elde etmende çokaz bir ihtimal.
Ya bilmiyordum diyorum. Bilseydim öyle bişeye yanaşmazdım zaten
uzak dur o kişiden sana musallat sarıp köpek etmesin. çünkü cahilsin bu konularda seni rahat sömürür
keşke önceden sorsaydın bu büyü vekf ilmi diye 1 şey yok İslam'da ama çevirgel kadeh gibi giden sevgiliyi döndürecek dualar var
Bende dua verecek onu okuyacağım sanmıştım
zaten gerçek hoca olsa para istemez ancak 1 hediye armağan verirsen onu alır onu da fakirlere verir madem kadar dua biliyor gani gani para getirecek 1 iş kolunu söylesin sorsun ak sakallıya ayrıca türbelerden medet ummayın diye bas nas bağırıyor hocalar ekle bakalım büyü etkisini gösterecek mi ama şunu unutma büyü yapan da yaptıranda büyük günah işler ve tövbe etmesi gerekir
Çok tehlikelisin. Allah sana hidayet versin
Büyü olduğunu bilmiyordum gerçekten ben zaten ona zarar vermek istemem
Büyü de olmasa birine iradesi dışında bi şey yapıyorsun. Yaptığın kötülük başka bir şey değil. Allah çıkarır, yanına bırakmaz. Uzak dur böyle şeylerden. Sevmiyorsa sevmesin, seveni bulursun. Birazcık zaman ver kendine
Adla yaptırmam öyle bişey tövbe haşa ya büyü olduğunu da bilmiyordum
La boş boş işlerle uğraşmayın allah aşkına seviyorsa seviyodur
Sus ya
Yok ya büyüymüş ben ona zarar verirmiyim hiç
sevmek isterse sever başka yoıllarla yaparsan zaten büyük günah ve büyü
Kadının söylediği şey büyü mü
herhalde büyü ne yaparak sana bağlicak adamı?
Bilmiyorum gerçekten
bunuda bilmicek ne var adamı zorla sevdirmeye çalışmak nedir? git kendine beyin büyüsü yaptır
birine rızası dışında yaptırdıgın her şey zaten kötülüktür bunu bilmicek kadarda mı zeka yok?
Kadın dua verecek onu okuyacağım felan sandım
dua olsa nolcak? zaten dua demek Allahtan istemek demek
Bu kadına nasıl ulaşabilirim özelden mesaj atar mısınız bana
Evet büyük ihtimalle büyü
Gerek yok buyuye falan..
Baglama buyusu iste
Büyü olduğunu bilmiyordum türbe felan dedi ya korktum
Hmm bilemedim ama yapmaman daha iyi dolandırıcı da olabilir hem
Yapmicapam
Evet asla yapma
Yapmam
büyüden bahsediyo