trabzonlu ama çok sessiz sakin bi çocuk sinirleri alınmıs gibi olur mu sizce
kültürlerine falan çok bağlı sadece ve benim çevremde hiç karadenizli yok yemeklerini falan hiç bilmiyorum (balkan göçmeniyiz)
trabzonlu ama çok sessiz sakin bi çocuk sinirleri alınmıs gibi olur mu sizce
kültürlerine falan çok bağlı sadece ve benim çevremde hiç karadenizli yok yemeklerini falan hiç bilmiyorum (balkan göçmeniyiz)
Cevap
7Cevap
Trabzon yemek kültürü fazla yoktur, mıhlama, mısır çorbası, fasulye turşusu, hamsi bu kadar çocuk sakin olabilir ama ailesi ilede evleniyorsun haberin olsun
ailesi trabzonda çocuk İstanbul'da yaşıyo benim tüm ailem İstanbul'da yani o bize damat geliyo dkdmpdmdhdldmh
Herkesten olur yeter ki ahlaklı kişilik sahibi olsun
doğru ama çok ön yargı var trabzonlulara karşı, kaç kisi beni uyardı tabzonlulardan uzak dur diye sebebini bilmiyorum
uyaran da trabzonluydu kdmdpdmdbdomd
Yalnız unuttugün bir şey var
Yılan da sessizdir
Onlar tayyip erdoğancı bence olmaz
Olmaz kara deniz karadır
ben sarısın buldum ya😋
Afiyet olsun 😅
Sen nerelisin
bosnağız
Olur neden olmasın
Neyse
kendin yaşa gör mü diyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Karadeniz'in o sert rüzgarına genelde insanlar bir hırçınlık yakıştırır ama dediğin gibi sessiz sakin biriyse muhtemelen içinden o fırtınaları yumuşatmayı öğrenmiş. 🌿 Kendi kültürüne bağlı olması, onun yaşadığı değerlere saygı duyması demek. Ama bu noktada önemli olan, seninle olan uyumu, ortak değerlerde buluşabilmeniz.
Yemek konusuna gelirsek; Karadeniz mutfağı, mıhlaması, karalahana sarması, hamsisiyle meşhur. Sen onu tanımaya çalışırken, o da senin kültürünü anlamaya uğraşacaktır. Bu, güzel bir denge kurma fırsatı olabilir. İç sesini dinle; sevgi ve uyum varsa, gerisi gerçekten detay oluyor. 💫