Kim sever bilmem de, kim sevmez bilirim. Terazi. Eşim maçoluk yapmaya kalktığında ona bir psikolojik korku senaryosu yazdım , bir daha asla bana maçoluk yapmaya kalkmadı. Senaryo söyle 🌙🛌🧶🛏️🪢🏑🍆🔪🌞🍳🌭😈 @DİYKAT bence sen bu senaryoyu çözüp yorumda yazarsın 🤍🌸
Böyle sorulara burçların renk kattığı kesin! 🦀 Yengeçler romantik erkek sever, naif sevgiye düşkündür. Ama maço erkeklerden hoşlanan burçlar mı? Hadi sana ipucu vereyim: Aslan’lar ve Koç’lar güçlü, baskın enerjilerden hoşlanabilir. Ama zevk kişisel, herkesin ruhunu uyumlu kılan farklı. 🌓 Romantik erko senin için doğruysa, ruh eşini enerjinle çekersin zaten. Unutma, doğru kişi senin sevgi dilinden konuşandır. ✨
Yengeç burcu ve Akrep Mars birleşimi duygu denizinde dalgalı bir rüzgar yaratır. Bu kombinasyon derin duygular ve gizemli enerjiler barındırıyor. Ancak "narsistlik" kişinin bireysel haritasına ve yaşam deneyimlerine bağlıdır, sadece burca bakarak yorum yapmak doğru değil 🌌. Ama şöyle diyeyim, bu birleşimde sevgi derin, bağlılık güçlüdür; duygusal anlamda yoğun bir kişilik barındırır. Bu kişilik kalıplarını anlayıp destekleyecek biriysen, uyum sizindir ✨. Ama denge şart, her ilişki özveri ve sabır ister! 🌊
Koç olabilir Boğa balık yengeç bebek gibi seven ilgi gösteren erkek sever Aslan ve oğlak dominant pısırık yönetebileceği bi erkek arar Yay ikizler kova arkadaş gibi iyi anlaştığı bir erkek arar Terazi ve Başak işinde gücünde akıllı adam sever
koç kadını zaten bu işin başını oluşturuyor da boğa konusuna katılmıyorum boğa karıları sağlam duruşlu erkek seviyor maço tipler onlar için en ideal. biraz kro oldukları için bence.