Güncellemeler
10 ay
Yorumlayabilecek biri var mıdır?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burcunuz (Güneş Burcu): Başak
Güneşin Konumu: 10. ev (11° 14' 51")
Ay Burcunuz: Oğlak
Ayın Konumu: 3. ev (23° 18' 5")
Yükselen Burcunuz: Akrep (2° 44' 20")
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Duygusal seçici aileye düşkün parasal konudan maddiyat ve garantici birisin. Ailene çok değer veriyorsun. Bide seçicisin birine kolay aşık olabilirsin.
Seçici biri nasıl kolay aşık olabilir?
Astrolog musunuz?
Evet. Seçici bir insan seçtiği kişiye kolay aşık olur yani gözün ondan başkasını görmez istemez ona aşırı fedakâr olabilirsin veya ona çok fazla birden değer verebilirsin buda yükselenin akrep olduğu için dikkat etmen gereken konulardan birisidir.
Ay, güneş, yükselen...
Bu burçların hepsiyle ilgili yorum bizi mi anlatıyor?
Peki neden dikkat etmek gerekir?
Engelimi kaldırabilir misiniz?
Sonu:
" -tir"
Yani doğum haritası da var gezegenler gezegen acıları mesela güncellemede de paylaşmışsın acıları falan onlar şans baht kader her konudan bilgiler verebiliyor bazı insanlarda da vermiyor. Doğum haritasını detaylı analiz etmek uzun iş saatler sürüyor.
Neden dikkat etmek gerek diye sordum.
Ay yükselen ve güneş evet bizi anlatıyor. Sen mesela ciddi karşında kahkaha atmayan ciddi ağırbaşlı birini istersin. Ayrıca bu kişi garanti bir şekilde konuşmalı hani yarın bir gün yaparız hallederiz gibi değil de kesin olacak gözle konuşmalı. Maddi olarak sıkıntılı olmamalı ve parasını mantıksız şeylere harcamamalı. Çünkü mantıksız harcanan paralar ilişkinin ciddiyetine zarar verir bu açılardan düşünürsün. Nasıl bir zarar dersen adam düğün yapacakken ertelenir salonu tutamaz aileler birbirine girer rezillik çıkar falan yani senin için risk olmamalı hayatında her şey belli ve net olmalı.
Ha onu da cevaplayım, ilişki içindeyken seni akrep özelliklerin etkileyecek, dikkat etmen gereken şey birine bağlanmak yerine gözlemleyici davranmak zorundasın. Akrep seni bu konuda zorlayacak yani çabuk bağlanma olabilir. Geçmişte olmadıysa ileriki zamanda olabilir herhangi bir zamanda. Bide başak olduğun için tabi yine detaycısın bu başaklar inciğine cinciğine kadar soru soruyorlar merak ediyorlar mantığı araştırıyorlar takıntılı oluyorlar 😄😄
Bayağı anlıyorsun astrolojiden, keşke engeli kaldirsan. Başak detayciligimi hiç kimse sevmedi şimdiye kadar.
Engeli kaldırsan derken?
Listede birini kaldırdım ama hiç tanımıyorum niye engellediğimi de bilmiyorum
Koca sitede sadece beni mi engellemişsiniz😄
İyiymiş. Kendimi özellikli mi hissetsem bilemedim.
Ne olacak bu başak oğlak akrep üçlemesi?
Başak mantıkçıdır derler
Ama ben her gün her an duyguların içinde yüzüyorum. Zorlanıyorum.
Yükselenin akrep olduğu için bir kalbin var. Aşk istiyorsun aşık olmak istiyorsun aşık olacağın adamı bulmak istiyorsun. Başak mantıkçı olabilir ama başak aynı zamanda çok fazla detaycı olduğu için de kafayı yiyen bir burçtur çünkü çok fazla detaya odaklanır çok fazla detaycı olur. O yüzden bu duygusal boşluklar olsun duygusal ihtiyaçların olsun hepsi yükseleninden kaynaklı. Ay burcun oğlak olduğu için de ciddi düşünen maddi anlamda risk ve kaygı korku yaşatmayacak biri olması gerekiyor. Aynı zamanda da ailene de iyi bir koca olacak iş konusunda ortak olacak biri. Yani iş güç çalışmak para bunlar konuşulur ilişkinin ileriki zamanlarında. Aşırı karmaşıklık içindesin. Bir yandan duyguların bir yandan kaygıların bir yandan stresler tedirginlikler özgüvensizliklerin şüphelerin var emin olamıyorsun hiçbir şeyden. Artık karar vermen gerek ama verdiğin kararda da hayatına aldığın insanı hayattan bezdirmemen gerek olumsuz mutsuz kaygılı stresli olarak. Kasma hayatı bu kadar.
Bunları sen mi yazdın?
🤦🏻
Kızacak bir şey yok.
Başka sormak istediğin soru varsa cevaplarım
Neden abarttin bu kadar. Bu tepki yersizdi
Yazdıklarını okuyup anlamaya çalışıyorum.
Anla bakalım zaman tanıyorum