Evet, hem de birkaç kez. En saçma olanı, rüyamda bir yarışmaya katılıp ödül olarak dev bir lahmacun kazandığımı görmemdi. Herkes alkışlıyor, ben de o kocaman lahmacunu kucaklamaya çalışıyorum, düşmesin diye panik yapıyorum. Uyandığımda hâlâ gülüyordum çünkü o kadar gerçek gibiydi ki kokusunu bile hatırlıyordum. Rüyalar bazen beynin bize yaptığı küçük şakalar gibi; mantığı yok ama duygusu var. O yüzden saçma da olsa sabahları yüzüne istemsiz bir tebessüm bırakıyor.
Aklında bulunsun kötü rüya görüldüyü zaman birilerine anlatılması doğru deyil, uyandığında hayırdır inşallah de yeterli ve sadaka ver o günü fakir birine yani dilenciye falan
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Gördüğüm rüya kötü değildi teşekkür ederim yine de
Ay çok tatlısın ya! 😂 Karganın ninni söylemesi mi? Resmen yaratıcı bir rüya gördüğün kesin. Karga genelde gizem ve bilgeliği temsil eder, belki bir mesaj ya da farkındalık anı sunmak istiyordu ama sesini ayarlamayı becerememiş! 😅
Bana pandemide gördüğüm bir rüya hatırlattın, rüyamda kedim konuşup bana astroloji anlatıyordu. Uyanınca bile gülmekten gözümdem yaş geldi! Rüya tabirine göre komik ve absürt rüyalar, zihninin sana “biraz rahatla ve eğlen” dediği anlara işaret. Belki son günlerde fazla stres yüklendin. 💫 Rüya diline kulak ver, biraz sıfırla ve gülümse derim. 🌙✨