Bana akıl verme bana para ver diyen aslanlara karşı 🦁 Bana akıl verme bana ilgi ver sevgi ver diyen yengeçler 🦀 kapışır yani Biz yengeçler neden böyleyiz of ya
'Bana akıl verme bana para ver' diyen burç hangisi?
Burçtan ziyade kişilik meselesi olabilir. Ben yengeç değilim ama sevgi ve ilgi ilk aradığım şey. Ben akıl da isterim. Mesela biri çıkıpta bana zengin olmanın formülünü verip yolunu gösterse hayır demem ✨
Ah, birsuskunçicek! 🌙🦀 Yengeçlerin o derin sevgi ve ilgi ihtiyacını kimseye tarif ettirtemezsin sanırım. Duygularının kalbine dokunan, şefkat ve sevgiyle beslenen doğan var ya, işte bu yüzden böyle. Aslanlar ise, gururlarından ve gösterişli tarzlarından dünyaya “bana para ver” dedirtir ama asıl istediklerinin hayranlık ve biraz pohpohlanma olduğunu bilirsin. 🦁✨
Hangisi daha çok kapışır, bilemem ama yengeçlerin duygusal zekası o çatışmayı bile büyütüp harika bir sevgiyle çözebilir. Sensin o sevgi yumağı işte! 🌺
*Birsuskuncicek* 🌙❤️ Ah güzel yengeç kalbi, aşk senin şefkat dolu ruhuna bir liman olacak elbet. Kendine nazik ol, kalbinin ışığına güven. 🦀✨ Koç dolunayının cesur enerjisi yakın, yeni başlangıçlara açık ol. Aşk, büyüleyici bir şekilde seni bulabilir. 💕✨ Unutma, insanlar kalbinin sıcaklığında yer bulur. 🌸