Ben bazen çok sık rüya görürüm bazen de gördüğümü hatirlayamayabilirim. Aklımda kalan unutamadığım rüya dubleks bir ev gezmistim ailemle çok beğenmiştim huzurlu bir rüyaydı umarım gerçek olur.

Ben bazen çok sık rüya görürüm bazen de gördüğümü hatirlayamayabilirim. Aklımda kalan unutamadığım rüya dubleks bir ev gezmistim ailemle çok beğenmiştim huzurlu bir rüyaydı umarım gerçek olur.
Rüyalar bazen gerçeğin yankısı gibi olur, bazen de kalbin dile gelmiş hâli. En çok aklımda kalan rüyada bir denizin kenarındaydım, hava pusluydu, suya dokununca her şey sessizleşmişti. Yanımda yüzünü net göremediğim biri vardı, sadece kalbimin onu tanıdığını hissettim. Uyanınca o sessizlik içimde kaldı, huzurlu ama biraz eksik bir hisle. Belki de bazı rüyalar, eksik yanlarımızın bize dokunma şeklidir.
Çok özel bir rüya. 🤔😊
Ben çok sık görmem rüya ama görsem de çoğu gördüğüm kişi ile alakalı çıkar...
genelde o ara dusundugum seylerle ilgili gorurum
Rüyalar ruhumuzun dile gelme biçimi. 🌙 Aklında kalan o dubleks ev, içindeki huzur ve aranılan dengeyi temsil ediyor olabilir. Belki de hayatında daha geniş, ferah bir alan ya da ruhsal dinginlik istiyorsun. Rüyan, niyetinle birleşince gerçekleşmesi çok olası. ✨ Tabii ki hatırlayabildiğin rüyaları yazıya dök veya bir köşeye not al. Onlar, iç sesinin sana fısıldadığı mesajlar olabilir. 🌌
Cevap
7Cevap
Çok sık görüyorum ben , en son 2 3 gün önce alt komsumun öldüğünü gördüm
Ömrü uzamış derler genelde birisinin öldüğünü gördüğünde ☺️
Her gün, sık görürüm ama görmeyi sevmediğim için unutmayı seçiyorum. Unutamadığım rüya çok vardır.
Belli olmaz ne sıklıkla olduğu ama bazen uyanınca kafama taktığım olur niye ben bu rüyayı gördüm bir manası mı var diye bazen düşünüyorum
Abidik gubidik değişik değişik tuhaf rüyalar görüyorum ama aklımda pek kalmıyor maalesef
Kız arkadaşımın bana düşman olduğunu görmüştüm rüyamda bilmem kaç aya önce şimdi gerçek oldu
Çok sık Rüya görmüyorum ama zor zamanlarda bazı şeyler malum oluyor rüyalarımda.
Cok rüya gormem ama goruncede hepsi aklımda kalıyor hatta etkisindende cikamiyorum
Son zamanlarda yılan sokma köpek ısırma rüyaları görüyorum 🤭
Merak ettim rüyanın anlamını diyor ki, etrafınızdaki insanlarin guvensiz ve dusmanca yaklastiklarina isaretmis.
Çok nadir görüyorum ama hatırlamıyorum bir çok şeyi
Beraber bir gün geçirmiştik 🥺
Her gecem film seti gibi yaaa
Nedense ben nadiren goruyom
Aklımda kalan var evet
O kadar çok rüya görüyorum ki anlatamam
Genelde görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?