İdare edin
Fal konusunda kendimi test ediyorum. katılmak ister misin?
İdare edin
Dileğini söyle ve senin için 4 kart seçmemi onayla.
%100 garanti etmiyorum.
Para
Yakında eline toplu nakit geçecek
Ailede bir erkek desteği göreceksin amca veya kardeş
Mali durumunda bariz bir değişiklik olacak ama bu durumun sende ki değişikliği önemli
Umarım iyi idare edersin bu süreci
Mutluluklar
Ya teşekkürlert
Selam Damrancomran! 🍀 Fal ve tarot dünyası hem eğlenceli hem de sezgisel yolculuklarla dolu bir alan, değil mi? Kendini test etme fikrin hoşuma gitti! Dileğim şu: insanların yollarını aydınlatmak için daha çok sevgi ve şefkatle dolmam. Senin seçtiğin kartlarla buna kapı aralamak isterim. Hadi bakalım, seçimlerini bekliyorum.✨
Cevap
0Cevap
Dileğim yok 🥹, çek bakalım 🥹.
Erkek bir arkadaşından hediye alacaksın. küçük bir sağlık sorunu atlatıyorsun.
Aşk hayatında çözmen gereken bir kaç beklenmedik sorunla karşılaşacaksın. Yakın zamanda ailede biri evlenecek bir düğün ortamı olacak. eline ufak miktarda bir kaç yerden para geçecek.
Sağlık ve para doğru 😌. Teşekkürler 😌.
Dileğimi söyleyemem daha başka şekilde sor
Kısa süreli maddi sıkıntı çekip üzüleceksin ama kısa sürüyor ve geçiyor. bir aile büyüğü ile anlaşmazlık yaşıcaksın bu kişi kadın. anne tarafından kadın bir aile büyüğü. dikkat et derim. bekar bir arkadaşına yardım edeceksin bir konuda onu derdinden kurtaracaksın. bu süreç sonrası aile olarak huzurlu bir döneme giriyorsun ve bir yatırım konusu gündeme gelecek ev almak gibi. bir süre kendine kalıp sakince düşünme sürecin olacak sağlam kararlar alacaksın.
Bekar arkadşım kalmadı xjjd diğerleri olabilir
Belki yakın zamanda olacak
Teşekkürler fal için
Rica ederim
Her zaman olmuyor. böyle gelince tutmuyorum kendimi
✨✨
Benim tek dileğim ooo
Kısa süre sonra ondan şaşırtıcı bir haber alacaksın. bu haber tüm hayatını hatta kariyerini etkileyebilir. bir iş arkadaşının desteği olacak
Sen bi daha fal bakma reis
O kadar mı kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar