“ Falımda iki tane kapı varmış birisi açık birisi kapalı sen kapalı olanı açmaya çalışıyorsun ve açılıyor açık olanda da biri kapıda durmuş sanki seni bir kısmet bekliyor “
falımda bu çıktı arkadaşlar nasıl yorumlamam gerekiyor ne demek istiyor bu anlamadım hiçbısı 🤯🤯siz ne anladınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fala inanma güzelim
Biraz motivasyon için 🤏 inanmıyorum yoksa merak ettim sadece 😬
Aslında haklisin bende mi bı kahve içip fala baktirsam. Kaynanam iyi fala bakardı ben de ondan bir şeyler öğrendim
Açıklamayı okudum bu arada. Birisi seni istiyor diğerini de sen istiyorsun kısmetin iki tane olabilir
Ama birisini seçiyorsun
Dilek tutmayı unutma jjsjsj benım bakan tanıdığım yok ıygulamaya atıyorum falcı bacıya
Dilek tutmayi unutma derken anlamadım canım 😅
Sen sevdiginle evleneceksin ben bunu sezdim sende
Ya kahveyi içtikten sonra dilek tut ters çevir fincanı onu demek istedim teşekkür ederim yorumun şçin
Hahahah nasıl sezdinnnn
Bence benım değilde onun beni sevmesi daha önemli
Ha evet
Zaten oda seni sevecek zamanla. Kapıda o çıkmış çünkü boş değil oda sana karşı
Rahmetli çok fala bakardi insanlar falına baktirirdi. Bizim yasadigimiz yer küçük yer. Bir de kediyi çok severdi rahmetli
Kapalı kapı değilde kapıda beni bekleyen daha iyi 😌 bence bekliyor çünkü kapalı olan zaten kapanmış birkere açılsa ne fayda
Allah rahmet eylesin bizim burada öyle yol ya fala bakan hanı bakıyorum diyen de uyduruyor birşeyler 😬😬😂
Uyduruyordu o da zaten 🤣🤣 ama insanlar inanırdı.
Su falına bile bakardı suya okurdu
🤣🤣🤣🤣tahmın etmıstım çekimdim söylemeye ya zaten insan derdini anlatıyor mesela karşıdakına oda araya 2-3 cümle sıkıştırıyor söylüyor sana zaten kahve eiçerken anlatıyorlar tüm hayatlarını
Aa bende çay falına bakan bile duymuştum daha neler neler duyucam hahahahah
Evet doğru yere değindin. Ben kocamla evlenmeden önce kaynanama falıma baktirmistim annemle babamla ilgili bir konuya değindi aaa dedim nasıl bildi falan meğer kocam kaynanama anlatmış her şeyi 🤣🤣
😂😂😂😂😂😂 sende hemen aaa nasıl bildi felan diye düşündüm tabi gizli gizli yetiştirmiş hemen 🤣
Evett 🤣🤣
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!