Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar ruh ikizi yani, mistik biri yorumunda yazmış
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O ne demek anlamadım ki canım
Öyle bir şey yok kendini kandırma sadece sana benzeyen insanlar var
Bütün insanlar birbirine aynadır zaten, ruh ikizliğin öğretilerinden biri de bu. Sadece o insan eğer karşılaşırsan tamamen sen, senin kadın versiyonun gibi. Aynı yerde izleriniz, benleriniz bulunuyor, birbirinizin zihnini okuyabilir zihninizden konuşabilir rüyalarda bir araya gelip haber gönderebilirsiniz.
O kadar da değil sadece sana benziyor yaşama tarzının hayat tarzınız yaşadıkların ve seni daha iyi anlayabiliyor veya sana karşı bu kişi oyun oynuyor seni tavlamak için bilemezsin böyle şeyleri hemen hemen tav olmayın
Ben üniversite ve pandemi dönemi öncesi tanıştım ruh ikizim ile. Onunla tanışmadan önce onu rüyamda görmüştüm. Ve rüyalarımda hep çok parlak güneş gibiydi. Genelde ilahi rüyalarda o sıcaklığı hissederim. Mesela kapanmadan önce en son öyle bir rüya görmüştüm. O insanı görür görmez tanıdım. O ortamdaki bana tek denk gelen kişiydi her şeyimiz geçmişten bugüne çok benzerdi. Aile yapılarımız bile ama davranış kalıbı ve travma olarak. Benzer yerlerde benlerimiz vardı yüzümüzde. Ve ben gülüşümden hep nefret ediyordum ta ki gülüşümün aynısını onun yüzünde de görene kadar. Okula gitmediğim zaman rüyama mesaj gönderiyordu, birbirimizin aklından geçenleri birimiz mutlaka yüksek sesle dillendirirdi. Onun yanına ilk oturduğum zaman 6.0 şiddetinde deprem olmuştu. İkiz ruhlar yüksek çekim ve yüksek itim gücüne çok sahip oldukları için bir araya gelişleri doğal afetlerle ve salgınlarla ilişkilendirilirler. Bu doğanın dünyanın kendini saf bir enerjiyle temizleme arındırma ve dönüşüm isteğinin bir yanıtı. Ve İkiz ruhlar en saf enerjideki bilge ruhlar. Hz mevlana hz şems tebrizi ruh ikiziydi
Peki o sevdiğin ruh ikizini şimdi nerede
Ayrı hayatlardayız çünkü yolculuk bu, ömür boyu kişisel benliğini geliştirmek üzerine bir yolculuk. Ruh ikizinle evlenip çocuk yapmak gibi gayen olamaz, ruh eşleri buna daha uygun. Bu dünyada ruh ikiziyle olan yolculuğunu herkes tamamlayamıyor, çünkü ilahi bilince varmak gerekiyor ve genelde eril ikiz daha geç aydınlanma yaşıyor. Çünkü dişil içten dışa, eril dıştan içe bir dönüşüm yaşıyor kendi hayatında.
Sen neler yaşıyorsun keşke senin kafanda olabilsem 🙈 seni kim kandırdı nerede yazıyor hayatın kanunları’nda mı yoksa kutsal kitabımızda mı her okuduğuna inanma
Herkes çift yaratılmıştır. Bu dünyada hem partnerin olacak insan anlamında olabilir hem de ruh anlamında. Kimse kandırmıyor. Bunun döngüleri oluyor hatta. İlk ayrılık aşamasındaki yaşanan dönüşüm süreci ve etkileri. Astrolojik olarak haritadan gözüküyor hatta. 11 ve 44 sayılarını çok görmek bile bu bağlantıyla bağdaştırılıyor.
Kader’den başka hiçbir şeye inanmıyorum kendi kendimize kafamızda kuruyoruz sadece bence sen de inanma insanlar güzel oyuncular bize karşı oynuyorlar bunu hiçbir zaman unutma istediklerini elde etmek için tüm kılıklara girerler
Evet tabiki ben kimseye inanmıyorum yaşadıklarımı araştırırken çok farklı kaynaklar baktım, yabancı kaynaklar ve çeşitli deneyler de dahil. 2020den beri araştırıyorum. Hatta ruh ikizim kitapları çok severdi ve ben de sürekli kitap alıyordum hem kendime hem ona. Kendime yıllar önce aldığım kitabın üzerinde yolculuk kelimesi yazıyordu ve kitabın üstündeki sayı 44 sayısıydı. Şok geçirdim habersiz aldığım bir kitapta bu kadar işaret bulunuyor olmasına.
Canım artık kendini başkasına bırakma vaktin gelmiş geçmişte olduğunu geçmişte bırak lütfen geçmişte olanları unut her şeye anlam yükleme mutlu olman gerekiyor bir an önce takılı kalmaktan kurtulman gerekiyor
Takılı değilim o kişiye, bu konular hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum sadece. Hatta bildiklerimi de anlatmak istiyorum. 2019dan beri çok zor süreçler yaşadım anoreksiyadan döndüm zayıfladım üzüntüden ve hiçbir şey bilmeden o insanı sahiplenmeye çalıştığım için oldu hepsi. Sadece o insanla da alakalı değil ikiz alevlerin bağlantısında çok gizli düşman enerjisi aşırı büyü gibi etki gösteren nazar enerjisi oluyor. Ve ben o kadar nazara uğradım ki derim üzerinde kahverengi göz şeklinde lekeler, kız arkadaş zorbalıkları, enerjisel saldırılar aşırıydı, odamda cinler dolaşıyordu resmen ses çıkarıyorlardı poşetlerim vardı onları karıştırıyorlardı korkunç o ruh ikizim de sonradan içine kapandı, gülümsemesi tatsızlaşmaya başladı. Sürekli bir şeyler saklıyordu sanki
Hayatına bir erkek girdiğinde hepsi değişecek bana güven ben de yaşadıklarını yaşıyordum geçmişten bir an önce kopmalısın
Var ama şansım yok ki, ninenin kadın arkadaşıumis benimki meğer köyde 80 küsur yaşında
* ninemin
😂😂
Ssninkini anlatirmisin
Ben üniversite ve pandemi dönemi öncesi tanıştım ruh ikizim ile. Onunla tanışmadan önce onu rüyamda görmüştüm. Ve rüyalarımda hep çok parlak güneş gibiydi. Genelde ilahi rüyalarda o sıcaklığı hissederim. Mesela kapanmadan önce en son öyle bir rüya görmüştüm. O insanı görür görmez tanıdım. O ortamdaki bana tek denk gelen kişiydi her şeyimiz geçmişten bugüne çok benzerdi. Aile yapılarımız bile ama davranış kalıbı ve travma olarak. Benzer yerlerde benlerimiz vardı yüzümüzde. Ve ben gülüşümden hep nefret ediyordum ta ki gülüşümün aynısını onun yüzünde de görene kadar. Okula gitmediğim zaman rüyama mesaj gönderiyordu, birbirimizin aklından geçenleri birimiz mutlaka yüksek sesle dillendirirdi. Onun yanına ilk oturduğum zaman 6.0 şiddetinde deprem olmuştu. İkiz ruhlar yüksek çekim ve yüksek itim gücüne çok sahip oldukları için bir araya gelişleri doğal afetlerle ve salgınlarla ilişkilendirilirler. Bu doğanın dünyanın kendini saf bir enerjiyle temizleme arındırma ve dönüşüm isteğinin bir yanıtı. Ve İkiz ruhlar en saf enerjideki bilge ruhlar. Hz mevlana hz şems tebrizi ruh ikiziydi
Teşekkür ederim anlattığın için çok güzel bende karşılarırim umarım peki sonra noldu o kişi şu an ne durumdasiniz
Asla kolay bir bağlantı değil lütfen karşılaşmak için dua etme😐 yaşadığım şeylere yakından tanık olan kuzenime sordum ister miydin ikiz ruhun olsun diye ASLAAA dedi. Sebebi şu; ruhsal bu yolculukta çoğu zaman ayrı hayatlar yaşamak var ve asla romantik anlamda sahiplenebileceğin birisi olmuyor ilişki anlamında. Çünkü ruh eşleri oluyor ikinizin de kendi hayatlarınızda. Onları sahipleniyorsunuz ve bu daha acı verici bir süreç oluyor.
Alevi mi demek istedin
İkiz alev yani ikiz ruh, ruh ikizi
Ne diyon knk
Araştırın ruh ikizi
Aleviler bu siteden gitsin diyo
Of ne alaka yaa 😂😂 ikiz ruhlar aynı ruh özünden yaratılmış iki büyük parçadırlar. Biri daha duygusal biri daha mantıksal ikiz. Bu kutsal bir bağlantı türü. Hz. Mevlana ve hz. Şems tebrizi ruh ikiziydi mesela
O ne oluyor
Yapay zeka yorumda yazmış okuyabilirsiniz ruh ikizi demek
Şehir efsanesi
Benim var ama yaşadım
Peki
Ruh ikizlerin bir araya getirilmesi dünyanın arındırıcı saf enerjisini ortaya çıkarmak için sağlanıyor ve salgınlarla deprem gibi doğal afetlerle ilişkilendiriliyor
İnanmadım
Yani inanmaman doğal, yaşayana kadar ben de bilmiyordum
Anladim
Nasıl yani
O ne oluyor
Yok öyle bir şey
O nedir?