Dişil enerji beklentisi?

Sürekli olumlu pozitif ılımlı naif kibar cilveli söylenmeyen gülen ince ses tonlu akıllı mantıklı temas bağımlısı olmasını bekliyorlar kalıplaştırarak bunlar elbette olmalı ama sürekli böyle olamazsın ki yeri gelir öfkeli üzgün sinirli olursun şikayetçi de olursun söylenirsinde istemsiz tepkilerin aşırıya kaçar küfürlü hakaretli itici konuşmaların olur çünkü özünde insanız ve kusurluyuz ki sevende kusurları ile sevebilmeli sadece mükemmel halleri ile değil hayat sınıyor hayat şartları zor yaşadığın o cahil çevre kaba ve yobazsa seni sinir hastası kaba çirkef birisine dönüştürebiliyor bazıları kibarlığı eziklik zavallılık olarak nitelendiriyor çünkü yaşadığın çevre dönüşümünde etken ben eskiden hiç sinirlenmeyen daima kibar birisiydim bu ülke şartlarında sinir hastası argo konuşan agresif birisi oldum ve dişil değilsin deniyor bu kadar zor şartlarda yaşayabilelim de sabrını ve sinirlerini zorluyorlar iyi niyetli insan çok az maddiyat oldukça önemli bu ülkede çoğu kişi geçim sıkıntısından psikolojisini yitirdi yani hayattın iyiyse pozitifliğini kibarlığını koruyabilirsin kaldı ki bir kapatıcının 500 tl bir sütyenin 800 tl olduğu maaşının her yönde yetersiz kaldığı bu dönemde kim ne kadar dişil kalabilir gerek sinir olarak gerek şartlar bakımından ülkede olumsuzluk dışında bir şey yok her anlamda

Güncellemeler
7 ay
Gerçek hayatta hiç bir karşılığı yok s*lak ve ezik yerine konursun çoğu yerde
Dişil enerji beklentisi?