12 burç içinde her burcun tam potansiyelini gördüm, bir Yaylardan ♐️ başka. Potansiyellerinin hiç yüzde 0.1-ni bile göstermezler?

Yay ♐️ burçlarında böyle bir özellik gördüm : potansiyellerinin yüzde 0.1-ni bile kullanmazlar.
Yani hiçbir çaba sarf etmezler. Her şey çok kolaymış gibi bir tavırları vardır.

aslan, kova, terazi, koç, oğlak, boğa, yengeç, akrep, balık burçları kendi üzerlerinde zorlu çalışmalarla nese olmak isterler.

Yaylar ♐️ ise hiç kendini geliştirmeden bile, kendi üzerlerinde hiç çalışmazken bile her şeyi çok kolaylıkla yapıyor.

Yay ♐️ burcu diğer tüm burçlarla kavga ettiğinde bile diğer tüm burçların yüzde 100 potansiyeline karşı kendi ♐️ potansiyellerinin yalmızca yüzde 0.1-ni ortaya koyarlar.

Yani diğer tüm burçların potansiyellerinin yüzde 100-ne karşı Yay ♐️ kendi potansiyelinin yüzde 0.1-ni bile ortaya koymuyor.

Gerçekten de Yayın ♐️ Gücünün Yüzde 0.1-i diğer tüm burçların güçlerinin yüzde 100-ne denk midir?

Diğer tüm burçlar için çabalı, zorlu olan her şey nasıl olur da Yay ♐️ için çok kolay oluyor?

Yaylar ♐️ nasıl olur da kendilerini hiç kıpırdatmadan & yormadan bile her şeye nail olurlar?
12 burç içinde her burcun tam potansiyelini gördüm, bir Yaylardan ♐️ başka. Potansiyellerinin hiç yüzde 0.1-ni bile göstermezler?