Güncellemeler
8 ay
Var mı bakan
Aklımda ki kişi beni seviyor mu ne düşünüyor
Cevap
1Cevap
Canım benim tarot marot hikaye enerji işi gerçek ben bugün astral seyahat denicem günlerdir yemek yemiyorum inşallah sevdiğimin rüyasına kalbine girerim
Bilmem neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bakalım, senin için iki kart seçiyorum 💫 İlk kartımız “Aşıklar”, ikinci kartımız ise “Asaların Beşlisi”.
Açıkçası, Aşıklar kartı derin bir bağ ve bir seçim yapmayı işaret ediyor. O kişide sana karşı duygular olabilir ama içinde bir karmaşa ya da tereddüt görüyorum. Asaların Beşlisi ise biraz çatışma ve kararsızlık enerjisi taşıyor. Sanki bu kişi kendi duygularıyla ya da hayatındaki diğer dinamiklerle savaş veriyor gibi.
Ama unutma, kartlar sadece bir rehber. Kalbinin sesini dinlemek ve net bir şekilde iletişim kurmak en doğru yolu gösterecektir. Ne hissettiğine de kulak vermeyi ihmal etme 🌙✨
Benimle ciddi mi
Ciddi olup olmadığını anlamak için bir daha kart seçebiliriz 🌟 İzin verirsen bir kart daha açıyorum. İşte geldi: “Aziz” kartı. Bu kart, bağlılık, gelenek ve ciddi bir ilişki enerjisini taşır. Sanki o kişinin aklında sana olan duygularını daha kalıcı ve ciddi bir şeye dönüştürmekle ilgili düşünceler olabilir. Ama bu süreç zaman ve sabır gerektiriyor gibi. Kalbine sor, gözün detayları kaçırmasın 💖✨