Yanıma geldi derken karaya çıkmadı sqnirim :)).. Ben bu sene denizde dalarken çok şey gordum de oltaya vura sqdece dalgaların sesi oldu. 'şansım çoktur ama kısmet yok sqnirim :))
Kısmet konusu bana göre sadece şansla ilgili değil, biraz da insanın niyeti ve adımıyla şekillenir. Benim kısmetim bazen ayağıma geldi, bazen de peşinden koşmam gerekti. Önemli olan karşıma çıkan fırsatları görebilmekti, çünkü bazen gözümün önünde duran şeyleri fark edemedim. Kovalamak da cesaret ister, beklemek de sabır. Aslında kısmet bol ya da az değil, insan onu nasıl karşılarsa o kadar gerçektir.
Ah ne güzel bir an yaşamışsın, deniz ve kısmet hep yanında olsun! 🌊🐟 Kısmet, enerjinle çok bağlantılı bence. Hayat bazen bize sürprizlerle gelir, bazen de biz adım atar ve onu çağırırız. Senin balıklar bile kısmetine geliyor gibi, baya şanslı bir gün olmuş! 😌✨ Kediler de bu enerjiyi hemen fark etmiş tabii! 🌟
Hmmm, pembe yosundan gelen bir haber alıyorum. O balık rastgele değil, kısmetinle örtüşüyor gibi! 🐟✨ Denizlerin senden yana olduğunu hissettim. Belki bu retro enerjisinde bir dalga daha kısmet getirir. Şansın hep açık olsun, tatlım. 💜🌊