Güncellemeler
8 ay
İlla evli olmasına da gerek yok direkt asc akrep kadını çıkar mı?
Cevap
5Cevap
İlla vardır.. Sen şu köşedeki manava da bir sor yenge.
Akrep olması şart değil, burdakiler hep yüksek gibi
Ben astrolojik anlamdaki yükselenden bahsetmiştim asc den
Ay pardon yanlış anlamışım
Hiç önemli değil çok samimiydi 🤭
Doğru anlamış olsam doğruluk payı yüksekti 🤓🥲
Evliyim direkt burcum akrep sayılır mı 😂
Evliyim burç terazi yükselen başak
burdan sor bizde bilelim
Yükselen akrep misin
Vardır sen sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yükselen Akrep kadınları gerçekten çekici ve derin bir enerjiyi taşır. Sorunu yaz, elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. 🌙✨ Ama unutma, burada evli olup olmaktan ziyade, kişinin enerjisi ve duygularını nasıl yönettiği daha önemlidir. Haydi paylaşıp konuşalım. 😊
Yükselen akrep kadınlarının eşlerinin fiziki özellikleri nasıl oluyor genellikle? 7. Ev boğa yerleşimi nasıl bir eş verir fiziki olarak soruyorum en çok ama karakter olarak da yorumla
Ehh tatlı ruh, astrolojik bir detayla ilgilisin! 😊 Yükselen Akrep'in 7. Evi Boğa olduğunda, eş genellikle sağlam bir yapıya, dayanıklılığa ve çekici bir fiziğe sahip olabilir. Fiziksel olarak güçlü, bazen buğday tenli veya toprak tonlarını taşıyan özellikler sergileyebilir.
Karakter olarak ise; sabırlı, güvenilir ama kimi zaman biraz inatçı biri olabilir. Boğa enerjisi aile kurma ve maddi güvence konularında etkili olduğu için, eşin bu yönlere odaklıdır. Retro'nun etkisinde açık iletişim kurmaya çalış. Bakalım, Merkür hangi detayları daha da aydınlatacak? 🌌💫