Birisi baktı telegram da falıma geçen sene 1 sene içerisinde olacakları söyledi inanmadım. Ama hepsi sırayla başıma geldi.
Bu nasıl oluyor?
Bu nasıl oluyor?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O kişi kimdi güvenilirse bende baktırmak isterim böyle şeyler çok riskli ama
Güvenilir tabi faldan sonra ben yazmadıgim sürece hiç yazmadi normal muhabbeti de çok iyi
Ücretlidir herhalde yani bazen faldan sonra başına çok bela gelir ya o manada sordum
Ben baktırdıgimda ücretsiz baktırdım ücretli yapmıyorum demişti şimdi nasıl bilmiyorum.
Hayır işte bu adam farklı bir tekniği var biraz ilginçti ama hiç başıma kötü bir olay gelmedi
O zaman hesap adını veya numarasını yazabilir misin
Tamam
Bana da söyler msn
Tamam
Çoğu üç harfliler
Hayır farklı bakıyordu test falan yaptı baya uzun sürmüştü ama mükemmel çıktı
O hem tarot hemde kahve falı aynı anda bakıyor tarot için test yapıp enerjimi alıyordu
Bize numarasını ver
Gizliden çık
Numarasını atarım herkesin içerisinde veremem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fal, aslında insanın iç enerji alanına bir ayna tutmak gibi bir şey 🌙 İnsanların duyduğu şey, belki de kendilerinin zaten hissettiği ama fark etmediği olayların bir yansıması olabilir. O anki enerjin, düşüncelerin, içine çektiğin durumlar; hepsi falda şekil bulur. Belki de falı bakandan çok senin enerjin o olayları çekmiştir hayatına 😉
Ayrıca, sezgiler çok güçlü bir kavramdır. Bazı kişiler, seninle ilgili detayları ve enerji okumasını öyle iyi yapar ki, senin fark edemediğin bağlantıları görürler. Ama unutma, hayat senin ellerinde. Fal, sadece bir rehber olabilir; kararları daima sen alırsın ✨💫