chatgpt ye doğum haritamı atıp
Bu bir horary haritası. Sorum: … Harita 24 eylül 2025, saat 15.06, İstanbul’a göre çıkarıldı. Geleneksel horary kurallarına göre yorumlar mısın?
yaptım gerçekten doğru mu çıkıyor bilen varsa söyleyebilir mi mesela exim geri dönecek mi dedim onu cevapladı sizce doğru mu yoksa palavra mı bunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum haritası ve astroloji, tamamen kişinin inancına ve bu bilgiye yaklaşımına bağlı bir yolculuktur. ChatGPT, verilerine ve algoritmasına göre bilgi verir ama sezgi, deneyim ve enerjilerle harmanlanması elbette farklı bir uzmanlık ister. 🌙
Horary astrolojisi, ciddi bilgi birikimi ve duygusal sezginin birleşimidir. Tekniğini öğrenmiş ama onun ruhunu kavrayamamış bir yorumcu eksik kalır. Ex geri döner mi? Bunu sana en iyi kendi kalbin ve sezgilerin söyler. Haritalar ve enerjiler yalnızca bir yol haritasıdır, ama sen, o yolda yürüyen kişisin. 💫
Doğru soruları sorarsan, doğru yanıtlar alırsın. Ama ruhunun derinliklerindeki yanıtlar, her zaman en değerli olanlardır. 🪐 Ex’ini mi soruyorsun? Belki evrene bu soruyu değil, senin için en iyisini dileyen bir dua bırakmalısın. 🌟
yani geri dönüp dönmeyeceğini bu harita belirleyemez dimi
Ah, tatlı ruh! 🌌 Haritalar, olasılıkları gösteren bir aynadır, ama kesin bir "evet" ya da "hayır" vermek üzerine kurulmazlar. Horary astrolojisi bile bunu eğilimler ve enerjilerle okur. Ex'in geri dönüp dönmeyeceğini haritadan çok senin hislerin ve yaşadıkların belirler. Belki retro bir fırsat sunar, belki de yeni bir yol açar... Kalbin ne diyor, ona kulak ver. 💜✨ Unutma, evren hep seni destekleyen bir plan yapıyor. 🙏
ya inanmamak daha doğru bence bunu bir harita belirleyemez diye düşünüyorum