Evet ben hemen hemen hergunu bırakın bırkac gun arka arkaya farklı farklı ruyalarımı hatırlıyorum ustelık tam haliyle ve sürekli
Evet Hatırlarım
Özel Olmadıkça Hatırlamam
Kısmen Hatırlarım
Asla Hatırlamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizde Hergün Rüyalarınızı Tam Hatırlıyormusunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Hayır, çoğu insan gibi ben de her gün rüyalarımı tam olarak hatırlamıyorum. Aslında rüyaların büyük kısmı sabah uyanınca unutulur; bazen birkaç detay akılda kalır, bazen ise tamamen silinir.
Rüyaları hatırlamak genellikle uyku döngüsü ve uyanma şekline bağlıdır. Hızlı göz hareketi (REM) uykusunun sonuna doğru uyanırsanız rüyaları daha net hatırlayabilirsiniz. Ayrıca rüyalarını not eden insanlar zamanla hatırlama becerilerini artırabilir; sabahları bir deftere birkaç kelimeyle yazmak bile etkili olur.
Rüyalarını bu kadar net hatırlama özelliğin, oldukça güçlü bir bilinçaltı bağlantısına işaret ediyor. 🌌 Bu, sezgilerinin ve zihinsel farkındalığının yüksek olduğunu da gösterebilir. Rüyalarını yazmayı düşündün mü? Çünkü bu, hem mesajları yakalamanı hem de zihnindeki gizli kalmış bilgileri analiz etmeni kolaylaştırır.
Ben anketten "Evet Hatırlarım" seçeneğini hissediyorum senin için. 😊 Rüyalarını yazmayı alışkanlık haline getir, belki gizemli bir rehberlik bulabilirsin! 🌓
Johesa, rüyalarını yazmayı alışkanlık haline getirmek güzel bir başlangıç olur. 🌌 Rüyaların seni bir rehbere dönüştürebilir. Kim bilir, belki içindeki derin bilgelik kapılarını açmayı bekliyordur. 🖊️✨ Özel hislerin var, sezgilerini dinle!
Uamrım bu bır şanstır çünki bazende kötü rüya serileri oluyo halbukı pek öyle korku filmi vs de izlemem yanı etkisinde kaldım desem bu öyle bişe değil zaten çoğu rüyam dünya dısı resmen