Güncellemeler
10 ay
jüpiteri akrep yükseleni kovaymış peygamberin. demek ki biraz bu konumlar düzeltiyor. yapay zeka yorumlamış:
"Jüpiter Akrep'te derin bir sezgi ve dönüşüm gücü verir; yükselen Kova ise evrensel sevgiyi ve insanlığa hizmeti temsil eder. Haritadaki bu enerjiler, peygamberin herkesle bağ kurma ve rehberlik etme gibi özelliklerini yansıtabilir."
işte diyorum ya boğa'dan böyle bi adam çıkma şansı yok. onlar kalp kırar genellikle.
"Jüpiter Akrep'te derin bir sezgi ve dönüşüm gücü verir; yükselen Kova ise evrensel sevgiyi ve insanlığa hizmeti temsil eder. Haritadaki bu enerjiler, peygamberin herkesle bağ kurma ve rehberlik etme gibi özelliklerini yansıtabilir."
işte diyorum ya boğa'dan böyle bi adam çıkma şansı yok. onlar kalp kırar genellikle.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayatında 3 boğa 3 koç tanıdın diye sanki onların herşeyini biliyormuşsun gibi davranma ergenus
Boga burcu :),
boğa = o e 'dır benim nazarımda.
kaç tane tanıdıysam şaşmadı hiç.
ama yükseleni kova , jüpiteri akrepmiş ondan kurtarıyor olabilir. bak yapay zeka yorumlamış oku istersen.
29 dercee koctur bence. Baslatici burc
yok değil özellikle çok fazla siteden baktım hep 0 derece boğa gösteriyor
Doğru olduğunu kim söylüyor doğum tarihinin. 0 dercee boğa da zaten 30 dercee koçla aynı. Yorumlama tazdina bağlı degisir
yav kafana göre yorumluyon 30 derece koçla 0 derece boğanın aynı olmasındaki dayanağın ne. saçmalıyon
Peki tamam onemli degil benim fikrim
fikirle olmuyor 30 derece koçta doğan insan boğa olacak olsaydı zaten 0 derece boğaya geçtikten sonra doğardı. boğa ile koç arasında keskin bir fark var. ortasının olması imkansız, astroloji ikisinden de etki alacak biçime göre işlemiyor.
Tamam
Hz. Muhammed'in burcu, farklı kaynaklara göre Koç veya Boğa olarak belirtilmektedir:
Koç Burcu: Hicri takvime göre 30 Mart doğumlu olduğu kabul edilir ve bu tarih Koç burcunun koç dekanına denk gelir. Miladi takvime göre ise 20 Nisan doğumludur ve bu tarih Koç burcunun yay dekanına denk gelir.
Boğa Burcu: Bir rivayete göre 27 Mart doğumlu olduğu ve bu tarihin de Boğa burcunun koç dekanına denk geldiği belirtilmektedir.
İnternet kaynagi
sen hiç bi boğa kadını tanıdın mı
tanıdım bk gibiler. merhamet vicdan hiçbişey yok anlayışsız tipler
sen ikizleri tarif etmişsin :)
yoo çok eminim. ikizlerin yine bi uyumlu sempatik tarafı var. bunlarda uyum gram yok
Boga kadini en iyi es olacak burctur ikizler burcu kizi olarak bunu soyluyorum
ayrica ikizler oyle degil dedikoducu insanlar cikiyor ikizlerden ama vicdansiz degil hicbiri. tabi sen erkek oldugun icin hak etmissen bir sey diyemicem
@Ddddddda ben hiç bi kötülük yapmadım kendimden çok eminim. kendisi bile ayrılırken söyledi. çok pişman olacağımı biliyorum, ailem de bana çok kızacak senden ayrıldığım için aptal diyecekler ama ayrılmak zorundayım dedi. sonrasında en ufak iletişim bile kurmadım. çokk kalbimi kırdı. bi sene kendime gelemedim. Allahtan dilerim mutsuzluktan ölüyordur
Senin burcun ne. Ikizler monotonlugu hic sevmiyor.. ondan dolayi olabilir neden aydilmak zodundayim dedi ki
@Ddddddda ne monotonluğu bi görmen lazımdı yaşadığımız ilişkiyi. ilk birlikte olduğumuzdan bir gün sonra dev gibi bi buketle ve çok iyi bi şarapla gttim evine. canı ne isterse yaptık. hayatında doğru düzgün cluba bile gitmemişti benle gitti ilk. kendi söyledi bunu. sıkışık olduğu dönemde ev kirasını bile ödedim, dert etme dedim bugün bende var, yarın sende olur. ya benim kalbim temiz. Allah gördü herşeyi. tek dileğim var hiç tatmasın mutluluğu. gerçekten çok sevmiştim. bin yıl geçti üstünden hala bi insanın kalbi acır mı ya.
Abi burcunubsoyle lutfenn
Yukselen mars venus hepsini dok skdhskks
@Ddddddda başak burcuyum. yükselenim de koç
ben çok tatlı ve çok hanımefendi bi boğa kadınının kalbini kırdım. tecrübesizliğimden. özür dileme fırsatım da olmadı. o yüzden başıma geldi bunlar
E gecmiş olsun
@Ddddddda boğa kadınından eş falan olmaz erkek gibiler. çevremde tanıdıgım ne kadar boğa varsa kadını erkeği sorunlu. annem de diyor bunu. boğalar işi olmadıgı adama selam vermez menfaat lazım onlara. özellikle kadınları bi parayı bulsun şımarırlar da şımarırlar insan beğenmezler. sen boğaları gram tanımıyorsun
Balıktan beter değildirler bence menfaat konusunda